Jos pălăria! Mesaj superb al Ambasadei Suediei, după ce Simona Halep a câştigat semifinala cu Elina Svitolina

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca finala cu numărul 34 din carieră, la Qatar Open, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha.

Înainte de finala de azi, Simona Halep a avut o zi de vineri grea, la Doha. Semifinala în fața ucrainencei Elina Svitolina i-a întins nervii și rezistența fizică la maximum. Halep a fost condusă în decisiv cu 4-1, 30-0, dar a produs o revenire de senzație și, dând dovadă de o forță mintală remarcabilă, a învins-o pe jucătoarea din Ucraina.

Cei de la Ambadasa Suediei din București au fost și ei impresionați de prestația Simonei Halep. Au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru Halep – o declarație de dragoste de Valentine’ Day:

„Când are o zi lungă la birou, amintește-i că pentru tine e mereu nr. 1”. Mesajul a fost scris pe o poză de-a Simonei Halep din timpul unui meci.

Postarea Ambasadei Suediei a primit peste 2.000 de like-uri și share-uri.

Simona Halep a reuşit una dintre cele mai bune prestaţii din carieră, în semifinalele de la Doha. Condusă cu 4-1 în decisiv, marea noastră campioană a revenit uluitor şi şi-a trecut în cont victoria.

Simona Halep e mai mult decât o campioană, a devenit un fenomen. La Doha, e probabil cea mai iubită jucătoare din circuit, iar asta s-a văzut încă o dată vineri seară.

Svitolina a făcut un meci mare, însă fostul număr unu mondial nu a cedat vreo secundă. A strâns din dinţi şi a reuşit una dintre cele mai mari succese din carieră.