Horoscopul pentru maine: Lucrurile bune se intampla atunci cand nu te astepti. Ziua de joi aduce surprize frumoase pentru doua zodii

Astrologul vă recomandă să nu vă lăsați influențați de energiile negative. Astrele prevăd o zi cu noroc pentru doua zodii.

Berbec

Vestile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parca ai afla ca s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au ingrijorat in ultima perioada si pentru care ar fi trebuit sa te deplasezi personal la fata locului.

Nici nu mai e nevoie sa pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, in alta localitate, semn ca orice problema poate fi rezolvata si prin telefon.

Tot de departe se pot ivi azi si sume de bani, exact cand aveai mai mare nevoie, bani pe care deja ii aranjezi pe caprarii ca sa fii sigur ca ai acoperit cele mai importante plati ale acestei perioade.

Taur

Atragi alaturi de tine persoane fara experienta, incepatoare in unele domenii, care te privesc cu admiratie, asteptand mult de la tine.

Vor un sfat, o indrumare, o lectie de viata, semn ca iti apreciaza experienta sau superioritatea in unele planuri. Tu ai ce sa le impartasesti, stii atatea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisa, dornic sa transmiti mai departe ceea ce stii.

Nimic nu e mai incantator decat sa vezi oameni care nu stiau nimic atunci cand au venit la tine, ca pleaca de aici cu lectia invatata, fiind cu ceva mai intelepti decat la inceput. Poti fi un profesor excelent pentru cei tineri!

Gemeni

Mediul in care te afli te influenteaza negativ, ca atare alege-ti cu grija companionii, ca sa nu-ti strici ziua din cauza toanelor lor.

Ai alaturi persoane care au probleme care nu iti apartin, dar, cum esti sensibil la problemele altora, te vor impresiona imediat si vei aluneca si tu spre aceeasi panta. Fa tot posibilul sa iesi din locurile in care planeaza.

Rac

Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine.

Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare.

Daca ai un prieten bun care sa te asculte, esti cu atat mai norocos, pentru ca el iti poate oferi intelegere.

Leu

Ai ratat cateva ocazii bune, ai amanat unele decizii importante iar acum e deja prea tarziu. Vrei, nu vrei, trebuie sa renunti la planul de la care aveai atatea speranta.

Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba macazul si sa mergi intr-o alta directie si astfel sa nu pierzi chiar tot ce ai construit pana aici. Ar mai fi ceva sanse.

Fecioara

Primesti un verdict care nu-ti permite sa duci mai departe ce ai inceput. Esti nevoit sa-i pui punct aici si, pe moment, esti trist pentru ca nu e raspunsul pe care-l visai.

Unde-i lege nu-i tocmeala, ca atare trebuie sa accepti acest final de drum cu oarecare smerenie, dar e o alta lectie invatata.

Vei sti, altadata, sa nu mai faci greseli si sa urmezi doar caile corecte. Daca acum se inchide un capitol cu un refuz categoric, e semn ca trebuie sa mergi pe calea cea buna.

Balanta

Ai multe de facut pe parcursul zilei, trebuie sa te imparti intre mai multe sarcini in timp scurt.

Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentia ta sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, temele cu copiii, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti.

Vei reusi sa le faci pe toate cu succes, pentru ca pui suflet in aceste activitati si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse de energie.

Scorpion

Nu insista sa duci la capat o actiune daca stii ca nu e intru totul legala. Cineva sta cu ochii pe tine gata sa te sanctioneze daca te prinde cu ocaua mica, deci evita sa calci stramb doar cu gandul ca nu te vede nimeni.

Ba da, te vede. Reputatia ta, imaginea ta de profesionist, chiar si stima de sine ar putea fi stirbite de o critica indreptata acum spre tine, ca atare urmeaza numai caile corecte, ba chiar repara si vechile erori pe care le ai pe constiinta.

Sagetator

Nu-ti convin conditiile in care lucrezi astazi, dar nu ai incotro: trebuie sa le accepti ca atare. E un compromis pe care trebuie sa-l faci fara regrete, pentru ca ceea ce te asteapta la final merita efortul.

Nu ai cum sa fii multumit intotdeauna, nu ai cum sa le ai pe toate exact asa cum le doresti.

Nu regreta, nu comenta, ci ai rabdare sa descoperi efectele acestor gesturi de ingaduinta de care dai dovada.

Tu oricum esti persoana care accepta cel mai usor, deci meriti laude pentru felul cum suporti totul cu stoicism. Merita, ai sa vezi!

Capricorn

Ceva iti spune sa nu cheltuiesti acum suma pe care ai reusit sa o aduni intr-un cont de economii, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie exact de acea suma.

Cineva te indeamna sa cumperi ceva acum, sa dai tot ce ai pe un obiect care iti face cu ochiul, dar ar fi bine sa tii cont de multiplele piedici care te tin pe loc, pentru ca nu sunt deloc intamplatoare.

Daca vezi ca apar coincidente ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn ca e mai bine sa-i pastrezi pentru altceva mai important in perspectiva.

Varsator

Se stie ca esti un perfectionist prin definitie, dar azi aceasta manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta sa atingi succesul.

Nu te lasi pana ce un anumit proiect nu iese ca la carte si depui toate eforturile pentru desavarsire.

Ai motive sa fii mandru de ceea ce iese azi din mainile tale, pentru ca nu poate fi decat ceva ce merita calificativ maxim.

Iesi in fata si prezinta-ti opera, pentru ca merita sa fie admirata, merita sa se scrie si sa se vorbeasca despre asta in termeni elogiosi! Lasa modestia la o parte si, la nevoie, lauda-te si singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merita!

Pesti

Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana.

Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data.

Daca cineva te opreste, nu inseamna neaparat ca iti vrea raul, ci doar iti atrage atentia asupra unor puncte slabe in planurile tale, pe care le poti repara sau ocoli la timp.