Alege o floare a soarelui și află ce spune despre sufletul tău

Floarea-soarelui are un suflet bun și fidel în totalitate soarelui. Tocmai de aceea alegerea pe care tu o vei face sau pe care deja ai făcut-o va reflecta cât de bun este sufletul tău.

Îți vom putea spune multe lucruri fascinante despre personalitatea ta prin prisma unei simple și, aparent, nesemnificative alegeri. Acum, dacă nu ai ales deja ar fi timpul potrivit să o faci. Iar după ce alegerea a fost făcută citește mai jos ce semnifică aceasta.

Vei afla, cu siguranță, lucruri noi pe care cel mai probabil nu le-ai realizat până în momentul în care vei citi descrierea.

1. Floarea-soarelui aleasă de tine debutează cu un miez roșiatic și multe culori calde. Ceea ce semnifică faptul că ești o persoană cu un suflet liniștit și cald ce este foarte greu de supărat.

Încerci să îți păstrezi optimismul indiferent de situație și refuzi să lași oamenii triști să fie așa. Însă observi acea pată verzuie din mijlocul său?

Aceea semnifică faptul că deși ești incredibil de greu de deranjat sau de supărat și atunci când te superi, te superi pentru totdeauna, iar termenul „iertare” nu există în vocabularul tău. Consideri că oamenii ce au greșit așa tare încât să te superi, nu te merită.

2. Este cea mai optimistă și veselă alegere pe care ai fi putut să o faci. Ceea ce semnifică faptul că în orice situație tu rămâi cu zâmbetul pe buze și cu speranța în suflet. Nu te dai înapoi de la a-i ajuta pe oamenii din jur, acesta devenind deja unul din talentele tale deosebite.

Însă observi raritatea petalelor? Nu sunt la fel de dese ca la celelalte flori, ceea ce semnifică faptul că te exteriorizezi prea tare persoanelor cărora nu ar trebui. Iar astfel ajungi deseori să fii profund rănit de oamenii care te-au trădat prin prisma lucrurilor știute despre tine.

3. Ești o persoană foarte plină de viață care își dorește să trăiască la maxim fiecare clipă a vieții sale.

Nu ai timp de pierdut și nici momente de risipit. Tot ceea ce îți dorești este să ai cât mai multe amintiri acumulate, căci știi că ele sunt cele mai de preț.

Însă tot interiorul este negru. Acest lucru semnifică faptul că sufletul tău este unul foarte rece care nu poate oferi o cantitate foarte mare de iubire, asta pentru că ai avut parte în trecutul tău dureros de evenimente foarte neplăcute ce au format răni adânci în sufletul tău nevinovat și plăpând.

4. Ești o persoană foarte tristă în interiorul tău, însă nu dorești să arăți acest lucru oamenilor din jur, tot ceea ce vrei este ca toată lumea să considere că ești bine, chiar dacă în interiorul tău te distrugi încet, încet.

Ții foarte mult la fericirea celorlalți și nu vrei să întristezi pe nimeni cu problemele tale. De aici deducem că ai un suflet foarte bun ce merită iubire nelimitată. Mulți oameni nu îți știu povestea și te critică fără să gândească, însă ai învățat să nu mai lași acest lucru să te afecteze și ai decis să trăiești viața după bunul plac.

5. Ești o fire timidă și puțin tristă, iar faptul că te exteriorizezi deseori fără să îți dai seama face tristețea ta vizibilă și oamenilor din jur.

Însă încerci să convingi oamenii ce întreabă că ești în regulă, căci știi oarecum că totul are să fie bine indiferent de situație datorită persoanelor bune din viața ta ce îți oferă putere.

Ai un suflet bun și ții foarte mult la fericirea oamenilor din jurul tău fără să conteze dacă acei oameni sunt sau nu apropiați de tine. Și dușmanii tăi intră în aceeași categorie. Dorești prea mult binele tuturor, iar asta te poate afecta major.