Caracterul tau in functie de luna in care ai venit pe lume. 12 luni, 12 caractere

Se spune ca nimic nu este intamplator, ca totul este cauza si produce efecte. Suntem parte dintr-un lant in care totul este in masura sa-ti influenteze felul de a fi, dar si zilele, lunile, anii…. si viata.

Asa se face ca luna din an in care te-ai nascut iti poate determina caracterul si unele din treasaturile de personalitate.

Fiecare luna din an are o energie a sa care se transmite celor nascuti in perioada respectiva si care ii influenteaza in mod definitoriu toata viata. Afla cele 12 caractere ale celor 12 luni ale anului.

Ianuarie

Esti un spirit meditativ, solitar, meticulos, ambitios si rabdator. Aparent rece si necomunicativa, oricine are rabdarea sa te cunoasca poate constata ca esti o persoana deosebit de afectuoasa. Intelepciunea ta e produsul iluminarii interioare, de esenta divina.

Februarie

Genialitatea, originalitatea, nonconformismul, imprevizibilitatea sunt caracteristicile generale ale celor nascute in cea de-a doua luna a anului. Ele fac totul pentru a aduce noul, pentru a-i ajuta pe cei ce se impotmolesc in acest labirint existential. Altruismul, generozitatea si daruirea vor fi puse in slujba omenirii.

Martie

Modestia, cumpatarea, sacrificiul, inteligenta subtila si credinta stau la temelia personalitatii complexe a persoanei nascute in luna lui martisor. Aceste persoane au nevoie permanenta de sprijin, de incurajare si de suport afectiv. Sunt ambitioase si pasionale.

Aprilie

Cele nascute in aceasta luna vad viata ca pe un camp de batalie in care invingatorii au intotdeuna curaj, sange rece, strategii lucide si indraznete. In dragoste ele sunt pasionale si nu accepta sa se alieze decat cu persoane la fel de puternice ca ele.

Mai

Simtul artistic, rafinamentul, posesivitatea si incapatanarea sunt atribute incontestabile ale nativelor ce apar pe lume in luna livezilor inflorite. Ele sunt inventive, muncitoare si te poti baza oricand pe ele. In dragoste sunt statornice si nu iubesc schimbarea. Nu le provocati, caci vor riposta agresiv.

Iunie

Articolul continuă după reclame

Inteligenta activa si vie, neastamparul, dualitatea, abilitatile scriitoricesti sau de buni comunicatori, mobilitatea, sunt aditivi obligatorii din combustibilul ce pune in miscare motorul persoanei nascute in prima luna de vara. In plus ele iubesc sporturile, calatoriile si sunt foarte curioase.

Iulie

Esti afectuoasa, sensibila si pasnica. Nascut in luna lui cuptor esti si norocoasa si iubesti si copiii. Misterioasa, profunda, cu abilitati evidente de medium, crezi in adevarul de dincolo de noi. Garantia succesului de viitor isi are originea in educatia primita in familie.

August

Vei fi invingatoare daca vei crede in norocul tau providential si daca vei stii sa respecti regulile jocului social. Ai abilitati reale de lider si acest lucru se vede din aparitiile tale in public si din modul tau de a te impune. Iti doresti o familie solida pentru ca aici e secretul implinirii totale.

Septembrie

Seriozitatea si autoperfectionarea te vor ajuta sa iti indeplinesti dorintele ascunse. Esti ordonata si chibzuita. Actionezi dupa planuri perfecte, pline de detalii. Esti o persoana extrem de critica si sanctionezi fiecare greseala a celor din jur. In dragoste esti romantica si idealista.

Octombrie

Independenta, sincera, vesela si oscilanta vei fi daca te-ai nascut in miez de toamna. Visezi la marea iubire, esti pasionala, romantica si cauti dreptate pentru cei neajutorati. Ai nevoie de un mediu protector, de liniste si armonie, caci iubesti echilibrul si intelegerea.

Noiembrie

Profunda, cinica si misterioasa e cea ce se naste in aceasta luna. Ai tangenta cu secretul, in cele mai diverse forme ale sale si te bucuri de un lucru doar daca iti apartine cu adevarat. In dragoste cauti pasiunea mistuitoare si ai rabdare sa explorezi necunoscutul uman.

Decembrie

Spiritualitatea elevata, vizionarismul, supletea sufleteasca si generozitatea sunt calitatile celor ce se nasc in ultima luna din an. Ele au si defecte pe masura, caci nu e nimeni perfect! Sinceritatea prea multa strica uneori.