Horoscop Urania pentru saptamana 26 mai – 1 iunie 2018. Cum sunt influentate zodiile de Luna Plină în Săgetător si Mercur în zodia Gemenilor

Previziuni astrologice pentru perioada 26 mai – 1 iunie 2018. Luna Plină în Săgetător. Mercur va intra în zodia Gemenilor

Berbec

În prima parte a zilei de 26 mai, Berbecii vor identifica nevoia imperioasă de a rămâne calmi în fața provocărilor, de a nu ceda ispitei de a intra in dispute, de a se feri de atitudinile radicale și tăioase în orice fel de dialog, negociere, întâlnire și de a face un real efort de cooperare.

Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, nativii vor avea tot timpul senzația că cineva le pregătește o păcăleală în plan financiar: vor deveni suspicioși și preocupați să-și securizeze banii sau bunurile.

Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va colora casa schimburilor de informații, a călătoriilor și a relațiilor cu frații cu mult dinamism și energie. Noutățile vor răsări la tot pasul.

Taur

În prima parte a zilei de 26 mai, nativii vor face efortul de a-și conserva starea de sănătate. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, ar putea ieși la iveală invidii și gelozii, rivalii pot încerca să-i păcălească pe nativi.

Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, axa celor două case ale banilor, ale veniturilor curente și avantajelor materiale va fi solicitată din plin. Luna Plină în Săgetător, care se va produce în după-amiaza zilei de 29 mai, va ridica probleme juridice, chestiuni de legalitate sau relații cu reprezentanții unor instituții în vederea reglementării lor.

E nevoie de calm, atenție la detalii și obiectivitate. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, chestiunile de fond, importante pentru construcția interioară a Taurilor (conștiință de sine, convingeri, idealuri, atașamente, proiecte pe termen lung, aspirații), vor constitui un sector de viață apăsător. Deplasări dificile, cu piedici și disconfort și mesaje bruiate sau întrerupte; efort de a se detașa sau a uita secvențe neplăcute de viață.

Gemeni

În prima parte a zilei de 26 mai, predispoziție spre relaxare, detașare de factorii de stres, obligații curente presante, termene fix de predare sau constrângeri. Nevoia libertății de mișcare, preocupări facile, interes pentru divertismentul lejer. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, se vor contura îngrijorări sau nemulțumiri provocate de schimbările unui context de muncă cu sau fără implicații salariale. A nu se formula revendicări.

Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va da nativilor o foarte bună capacitate de exprimare, multă spontaneitate, fantezie, capacitate de a se descurca, de a găsi rapid soluții. Gemenii vor arăta bine, vor fi vioi, simpatici și veseli pentru următoarele două săptămâni.

Rac

În prima parte a zilei de 26 mai, enervări și efort de a depăși stresul cotidian. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, sentimente profunde, intense, stârnite de furtuna amintirilor și reeditărilor afective care îl împing pe câte un nativ spre exces de emotivitate, slăbiciune și lacrimi.

În preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, unele persoane vor avea amorțeli, crampe musculare, tremor, ca ecou al unor afecțiuni mai vechi. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va continua, în planul sănătății, ceea ce a declanșat, cu puțin timp în urmă, Luna Plină.

În altă ordine de idei, intuim șansa Racilor de a intra în posesia unor informații speciale (discrete, secrete) prin mărturisiri, indiscreții, scurgeri de informații care le pot fi utile într-un sector de viață și activitate prin dezvăluirea motivelor ascunse ale unor evenimente.

Leu

În prima parte a zilei de 26 mai, diplomație și tact în conversațiile particulare sau în prestațiile publice (ședințe, convenții, congrese, întruniri, colocvii). Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, îngrijorări domestice, stricăciuni gospodărie; alterarea relațiilor cu rudele, tensiuni și ostilități pe relația soț/soție – socri.

Luna Plină în Săgetător care se va produce pe 29 mai și care, în afara casei a V-a a relațiilor afective, va marca și casa a XI-a a relațiilor de prietenie.

Începând cu 30 mai, Mercur, o dată intrat în zodia Gemenilor, va continua ceea ce a declanșat Luna Plină. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, stări de spirit depresive, lipsa motivației și a energiei la locul de muncă, piedici inexplicabile dar cu o motivație reală ascunsă.

Fecioară

În prima parte a zilei de 26 mai, efort de a menține într-o stare de echilibru balanța plăților și a încasărilor.

Ar fi indicat să se amâne deplasările care nu sunt obligatorii. Nativii riscă să fie păcăliți ori induși în eroare cu bună știință de persoane de rea credință sau care acționează cu un motiv ascuns (invidie, rivalitate).

În după-amiaza zilei de 29 mai nu este exclus ca, faza de Lună Plină în Săgetător, să precipite evenimente sau să le sugereze, în ultima clipă, o soluție legală. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va deschide drum larg celor care vor să se afirme, să debuteze, să cucerească publicul, mai ales dacă aceștia sunt profesori, avocați, ziariști, oameni politici ori actori.

Balanta

În prima parte a zilei de 26 mai, dimineață a echilibrului interior, a măsurii și înțelepciunii. Cei care se zbat în dizarmonii familiale sau parteneriale, vor face efortul să nu se lase duși de valul emoțiilor și al enervărilor.

Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, controverse și încurcături familiale sau dezordine în gospodărie și disfuncționalități.

Întreaga săptămână va funcționa un Trigon regal pe semne de Aer care le va da un binefăcător sentiment (sau aspirație) spre libertate, independență, gândire novatoare, fantezie, ingeniozitate dar și abilități practice. Citeste previziunile pentru celelalte zodii AICI