Camilla, primele declaraţii despre nunta lui Meghan: ”Este frumos să ai ceva care este înălţător, mai degrabă decât deprimant.”

Ducesa de Cornwall a vorbit, marţi, despre nunta lui Harry cu Meghan Markle.

Vorbind cu jurnaliştii şi personalul de producţie de la o televiziune din Londra, Camilla a comentat nunta fiului ei vitreg şi a actriţei americane Meghan Markle care a avut loc, sâmbătă la Palatul Windsor. Ea s-a referit şi la seria de evenimente care a avut loc în perioada premergătoare nunţii regale.

Săptămâna dinaintea nunţii a fost dominată de ştiri despre tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care a anunţat că nu va merge la nuntă după ce s-a aflat că a colaborat cu un paparazzi pentru o serie de fotografii, apoi acesta s-a răzgândit spunând că ar vrea să meargă iar în cele din urmă s-a retras definitiv din motive medicale, potrivit Daily Mail.

Soţia prinţului Charles le-a mai spus jurnaliştilor că ”Este frumos să ai ceva care este înălţător, mai degrabă decât deprimant. Totul a fost perfect, inclusiv vremea, care nu ar fi putut fi mai bună. A fost o zi frumoasă”.

Ducesa din Cornwall pare sa fi devenit o persoana de incredere a celei mai noi membre a familiei regale, Meghan Markle.

Ducesa de Sussex a fost fotografiata tinandu-se de mana cu mama vitrega a printului Harry in timpul aniversarii de 70 de ani a lui Charles la Palatul Buckingham, marti.

Intr-un rar si emotionant moment de afectiune intre membrii familiei regale, Camilla, in varsta de 70 de ani, poate fi vazuta tinand strans mana lui Meghan in timpul primului sau angajament oficial ca ducesa.

Poate Camilla, care a devenit ea insasi o ducesa cand s-a casatorit cu printul Charles in 2005, se baza pe propria experienta de a fi „cea noua” pentru a o linisti pe noua sotie a lui Harry.

Se pare ca lucrurile incep sa se linisteasca in familia regala.