Horoscop Urania pentru saptamana 24 – 30 noiembrie 2018. O zodie incepe o noua etapa pentru urmatorii 12 ani

Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018. Neptun revine la mersul direct – Careu in T puternic pe semnele Fixe

Berbec

Ipostaze intimiste, viata de familie care trebuie aparata ori cultivata, dedicare cauzei unuia sau mai multor membri de familie.

Oportunitati reale pentru a lua legatura cu reprezentantii institutiilor din strainatate in vederea obtinerii unor acte, aprobari sau inlesniri privitoare la o calatorie, o stabilire in strainatate, obtinere a unui loc de munca, inscriere la un concurs, examen, selectie de dosare, continuare a studiilor.

Taur

Universul interior poate fi tulburat de amintiri si reevaluari ale trecutului.

Moment al acumularii de informatii utile, al memorizarii, al aprofundarii unui domeniu de studiu.

Posibile blocaje, inhibitii sau demobilizari provocate de un lant de intarzieri si neconcordante legate de drumuri, calatorii, excursii ori de un interes superior, mai ales daca in joc intra, ca miza principala, strainatatea.

Unii vor incerca sa se elibereze de povara asteptarii raspunsurilor legate de o premisa importanta pentru viata si activitatea lor.

Gemeni

Etapa favorabila din punct de vedere procesual acum si, in siajul acestui context astral, pana spre 20 decembrie a. c. Dialoguri sincere, intentii exprimate fara ocolisuri.

Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, dupa o retrogradare de cinci luni, si va deschide larg usa viselor de marire, de progres, de succes, de afirmare.

Rac

Pana la jumatatea lunii decembrie, sunt posibile recuperari ale veniturilor care li se cuveneau si care nu le-au fost platite dintr-o eroare de calcul, din cauza aplicarii gresite a unui text de lege, a lipsei fondurilor, la data respectiva, ori de a primi bonificatii, compensatii si stipendii.

Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, dupa o retrogradare de cinci luni, va da mai multa consistenta chestiunilor vocationale, de crez si constiinta socio-profesionala.

Leu

Tripla conjunctie Soare/Jupiter/Mercur in Sagetator reordoneaza in chip fericit sectorul placerilor, al distractiilor, al jocurilor, al aventurilor sentimentale.

Cei tineri vor avea o adevarata sete de afirmare prin barbatie si curaj, mai ales prin activitati fizice (sport, dans) sau prin activitati ce presupun curaj, placerea riscului, nervi tari (speculatii financiare, joc la bursa, pariuri, etc.).

Pana la sfarsitul saptamanii, mai pot face uz de diplomatie in dialogurile sustinute de politete; vadita tendinta de a evita posibilele conflicte mai ales daca respectivele dispute ar putea dezvalui ceva din crezul si convingerile lor pe care nu doresc sa le faca publice.

Fecioara

Fecioarele vor observa si analiza tot ceea ce are legatura cu prietenii lor, mai ales cu cei alaturi de care dezvolta activitati comune. Tripla conjunctie Soare/Jupiter/Mercur in Sagetator va introduce un scut protector pentru tot ceea ce inseamna casa, locuinta, avere.

Relatii de familie intense, frecvente intalniri si dialoguri cu rudele (mai ales cu parintii) in vederea gasirii unei solutii legale, oficiale si reciproc avantajoase a unei chestiuni patrimoniale puse in joc.

Tentativele de a opri o actiune nedemna (critici nejustificate, puneri in vina, insinuari, sabotaje, subminari) la locul de munca au sansa pana la 1 decembrie.

Balanta

Tripla conjunctie Soare/Jupiter/Mercur din Sagetator va juca un rol important pentru o paleta larga de ipostaze de viata: deplasari de scurta durata, corespondenta cu cei din strainatate, solicitarea de aprobari, obtinerea unor documente oficiale (diplome, adeverinte).

Vor fi favorizati cei care stapanesc bine una sau mai multe limbi straine, element salvator pentru cei care se vor prezenta la concursuri pentru ocuparea unui post. Pe 26 noiembrie, Neptun va exercita o influenta pozitiva in privinta starii de sanatate care ar putea beneficia de aerul relaxat, detasat cu care vor aborda situatiile stringente.

Moment bun pentru sanatatea psihica si pentru vindecarea prin apelarea la disciplinele medicinii alternative, a procedurilor subtile (sacro-terapie, melo-terapie, psihoterapie, proceduri bazate pe virtutile vindecatoare ale apei).

Scorpion

Tripla conjunctie Soare/Jupiter/Mercur din Sagetator va functiona, pana la sfarsitul saptamanii, protectiv si, uneori, chiar spectaculos daca va fi vorba de abordarea juridica a unui litigiu de munca, a unei chestiuni salariale sau contractuale care va fi pusa in discutie cu intentia de a elimina exagerarile, abuzurile sau neregulile.

Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, dupa o retrogradare de cinci luni, si va introduce o nota de speranta dar si de disponibilitate spre o viata afectiva mai frumoasa, mai intensa, mai originala.

Singurul sector vulnerabil in acest rastimp va fi cel al dialogurilor libere, de unde si senzatia ca unii Scorpioni sunt constransi sau ingraditi de oameni, evenimente si imprejurari care le inhiba spontaneitatea si autenticitatea nelasandu-le, in exprimare, decat posibilitatea sa spuna ce trebuie, ce e indicat, ce e permis.

Sagetator

Tripla conjuncție Soare/Jupiter/Mercur din Săgetător reprezintă o uriașă poartă astrală spre situațiile favorabile, spre împrejurările în care nativii vor fi protejați sau susținuți. Etapă a convingerilor clare, a premiselor cinstite, a acțiunilor legale, a intențiilor bine motivate.

Acum, se va pune baza unor noi cadre de viață care se vor dezvolta până în decembrie 2019 și care vor fi exploatate în următorii 12 ani.

Sagetatorii vor face caz de convingerile si constiinta lor, vor avea orgoliul valorii lor profesionale si nu vor accepta concesiile si compromisurile in meserie, cariera ori in viata publica.

Capricorn

Capacitate restransa pentru discutiile in contradictoriu sau pentru atenuarea conflictelor. Capricornii vor da dovada de rigiditate sau de ostilitate fata de persoana implicata in respectiva disputa, cramponandu-se, cu mai multa sau mai putina justificare, de un punct de vedere lasand impresia ca exagereaza.

Daca miza dezbaterii este importanta, mai indicat ar fi sa amane respectiva intalnire pentru o perioada mai flexibila si mai armonioasa.

Tripla conjunctie Soare/Jupiter/Mercur din Sagetator ar trebui, in mod normal, sa puna ordine in ganduri si tendinte dar, pentru asta, ea ar trebui sa intre intr-un dialog functional cu harta nasterii fiecarui nativ. Din punctul de vedere al sanatatii, cele trei planete pot oferi sustinere organica si rezistenta fizica.

Varsator

Atasamente vinovate, alegeri neinspirate, acceptarea riscanta a unor situatii de viata care pot lua o turnura defavorabila pentru linistea sau onoarea lor.

La fel de nefericite s-ar putea dovedi si o serie de initiative in plan artistic (interpretativ) nascute din dorinta de a avea succes cu orice pret, de a fi originali, de a face valva.

Tripla conjunctie Soare/Jupiter/Mercur din Sagetator, care va opera pana la 1 decembrie, i-ar putea aduce in preajma unor persoane importante, prin rang, functie, notorietate sau valoare personala. Modelul acestora va constitui un reper la care ei pot si trebuie sa ia aminte.

Intr-un alt plan, una dintre aceste persoane se poate dovedi de un real ajutor, protejandu-i, invatandu-i, aparandu-le o cauza personala sau sustinandu-i intr-un proiect de viata.

Pesti

Nativii vor fi sensibili, impresionabili, emotivi și vor dori să se cufunde în bucuriile trăirilor artistice.

Etapă fecundă pentru creatori și interpreți. Tripla conjuncție Soare/Jupiter/Mercur din Săgetător, care va opera până la 1 decembrie, ar putea deschide larg șansele afirmării lor profesionale: succes, premiere, numire, prețuire, spor de imagine.

Context care trebuie speculat de către cei aflați în preajma vârstei de treizeci și șase și respectiv patruzeci și opt de ani dacă acestora li se vor face oferte profesionale adecvate.

Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, după o retrogradare de cinci luni, și va lucra intens și profitabil pentru acești nativi care își vor recăpăta speranța, care pot „înflori’, regăsindu-se pe sine pe noi coordonate de viață.