Ce trebuie sa faceti ca sa nu va inghete picioarele: O metoda simpla, care va va salva in timpul iernii

Ati observat ca picioarele ingheata in primul rand, cand afara este ger. Datorita circulatiei sangvine lente, talpile devin reci foarte repede, ceea ce conduce la consecinte neplacute.

Dar cum am putea sa ne protejam de raceala, cistita, infectiile renale si multe altele? Cum putem sa ne incalzim picioarele, daca nici ghetele calduroase de iarna si sosetele groase nu sunt de folos?

Exista o metoda simpla si eficienta, care va va ajuta sa evitati inghetarea picioarelor. Aplicarea ei dureaza propriu-zis 5 minute!

AVETI NEVOIE DE:

o foarfeca; un pix sau marker; un parasolar pentru parbriz sau o bucata de izolatie termica reflectiva (din aluminiu, pentru calorifere, poate fi cumparata din orice magazin de constructii).

MOD DE LUCRU: Scoateti brantul din incaltamintea de iarna si asezati-l pe bucata de izolatie termica reflectiva (sau parasolar pentru parbriz).

Folosind pixul sau markerul, trasati perimetrul brantului pe acest material. Decupati brantul de aluminiu cu foarfecele si puneti-l sub brantul obisnuit din incaltamintea dumneavoastra.

Procedati similar si pentru cealalta gheata sau cizma. Inca un detaliu important: pentru ca talpile sa „respire”, realizati cateva gauri cu diametrul de 3-4 mm in brantul de aluminiu.

De acum picioarele dumneavoastra nu vor mai ingheta, deoarece branturile de aluminiu vor returna caldura lor si vor impiedica patrunderea frigului din sol. Va dorim caldura chiar si pe cel mai mare ger!

Sa va fie de folos!