Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie. Vin ninsorile si gerul

Vremea de Ziua Nationala a Romaniei se anunta a fi una rece, iar luna decembrie va fi caracterizata de episoade geroase, sustin meteorologii care au actualizat prognoza pentru intervalul 26 noiembrie – 24 decembrie.

Temperaturile se vor situa sub media climatologica a lunii decembrie. In perioada 26 noiembrie – 3 decembrie, valorile termice se vor situa sub cele normale in toate regiunile, o abatere negativa in partea de est a tarii, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie.

„Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in acest interval vor fi excedentare in cea mai mare parte a teritoriului, excedent ce va fi mai pronuntat in extremitatea de sud-vest si de sud-est a tarii”, au precizat meteorologii.

Cum va fi vremea in intervalul 3 – 10 decembrie Temperaturile vor avea valori mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada, abaterea negativa fiind mai pronuntata in regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo in perioada 10-17 decembrie Valorile termice se vor situa usor sub cele climatologic normale pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari, sustin meteorologii.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Mediile valorilor termice se vor situa in general in jurul celor climatologice ale perioadei, posibil usor mai coborate in regiunile extracarpatice.

Cum va fi vremea in saptamana 17 – 24 decembrie

Temperaturile medii se vor situa in general in jurul celor climatologice ale perioadei. In regiunile extracarpatice este posibil sa se inregistreze valori termice usor mai coborate.

Potrivit meteorologilor, regimul pluviometric va fi caracterizat de valori ce se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta saptamana.