Horoscop săptămâna 22-28 iunie 2018. Gemenii caută să se izoleze, Leii cheltuiesc fără măsură

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Aventurile, bârfele și neînțelegerile trebuie evitate. Dacă faceți numai fapte bune, să nu vă așteptați la aceeași atitudine din partea celorlalți.

Nu vi se va răspunde la fel, dar universul va ține cont de asta. De asemenea, vă sfătuiesc să aveți grijă de sănătate. Faceți-vă de timp de odihnă și să nu uitați de procedurile de întărire a organismului.

Taur

Gândurile devin mai originale, sunteţi mai inventive, dar şi mai nerăbdătoare. Ceea ce planificaţi veţi discuta şi cu prietenii, căci aveţi nevoie de opinia lor. Există însă tendinţa de a nu fi înţelese pe deplin. Veţi face o mulţime de proiecte şi veţi comunica mult pe teme profesionale. E nevoie de tact şi de responsabilitate pentru ceea ce veţi susţine.

Gemeni

Traversaţi o stare de nemulțumire şi nu e cazul să încercaţi să vă izolaţi, nu încercaţi să vă suprimaţi emoţiile! Aveţi nevoie de alţii cu care să comunicaţi, aveţi nevoie să vă descărcaţi ușor-ușor tensiunile, chiar dacă dialogul cu partenerul este greoi. Veţi avea de rezolvat mai multe sarcini cotidiene deodată, aveţi abilităţile necesare. În schimb, sunteţi cam dezorganizate.

Rac

Deși vă puteţi simţi cam stinghere şi departe de lume, ori poate nemulțumite, nu este o soluţie bună retragerea ci, din contră, ar trebui să ieşiţi la petreceri, să încercaţi să vă relaxaţi, să acordaţi mai mult timp copiilor, să vă înconjuraţi de tineri, să dezvoltaţi o idee creativă ori să vă ocupaţi mai intens de un hobby.

Leu

Creşte şi tendinţa voastră de a cheltui fără măsură. Singura variantă pentru care ar merita să scoateţi mai mulţi bani din buzunar este pentru sănătate.

Încercaţi să vă reinventaţi, inclusiv schimbându-vă lookul sau stilul de vestimentaţie. De asemenea, aduceţi echilibrul şi în stările voastre interioare, în modul de abordare globală a vieţii.

Fecioară – zodia norocoasă

Atenţia vi se poate îndrepta spre zona profesiei şi a carierei, spre relaţia cu şeful sau cu organele statului, acolo unde probabil este necesar un suflu nou, o schimbare sau nevoia de a pune lucrurile la punct. Dacă nu efectuaţi schimbările prin propria voinţă, probabil că veţi fi obligate să le faceţi la aluziile cuiva.

Balanță

Deși sunteţi cuprinse de o energie dinamică, a lua decizii financiare acum va fi marea provocare. Veştile nu vor fi în concordanţă cu dorinţele voastre, iar cheltuielile ce se ivesc depășesc imaginația voastră. Evitaţi tensiunile ce se pot ivi în familie, mai ales cu rudele, cu părinții. Se pare că unul măcar poate avea nevoie de susținerea voastră.

Scorpion

Vă place, nu vă place ,e necesară punerea la punct a tuturor situațiilor nelămurite din familie, e vremea plăţii sau vânzării de imobile, ori a modificărilor aduse în casă.

Atenţia va fi îndreptată și spre zona relaţionării cu prietenii şi cu cei care se află în imediatul vostru anturaj. Informaţiile venite dinspre ei nu vă vor fi pe plac.

Săgetător

Obligatoriu, transformările pe care trebuie să le faceţi în viaţa voastră se impun. De această dată ele fac referire la câștigarea încrederii în voi ca om moral și responsabil, pe propriile picioare, financiar și material. Cu toate astea, aveţi tendinţa de a trăi o perioadă de distracții și lucruri ușoare, dar ea e iluzorie şi vă scufundă în vise mai frumoase decât realitatea înconjurătoare.

Capricorn

Atenție la cheltuielile pentru satisfacerea nevoilor și capriciilor! Nu mai câștigați mult, ci doar consumați ceea ce ați strâns de la începutul lui martie până acum. Chibzuiala e singura măsură de adoptat perioada asta. Mereu în căutarea echilibrului interior, trebuie să evitați tendințele de izolare, decepțiile, dar și complexul de inferioritate.

Vărsător

E nevoie să faceți corect diferența între bârfe și certitudini. Aveți nevoie de multă logică pentru a putea judeca în mod corect o situație.

Echilibrul între minte și spirit nu vă este străin, deoarece sunteți persoane deosebit de active. Sunteți prietenoase, comunicative și vreți să testați ceva nou. În această săptămână va trebui să puneți în balanță relațiile și să le triați.

Pești

Natura voastră este atât de misterioasă și mistică încât doar același tip de persoană vă poate înțelege.

Prin urmare, dacă v-ați stabilit în minte un partener ideal, dacă rămâneți în continuare acasă și refuzați să vă întâlniți cu prietenii, atunci situația dezamăgitoare a vieții personale va fi prelungită până la sfârșitul verii.