Cum arată acum actrița care o interpreta pe Xena, prințesa războinică?

O mulțime de oameni din întreaga lume au urmărit celebrul serial „Xena, Prințesa războinică”, care a făcut furori la vremea lui.

Primul episod a fost lansat pe data 4 septembrie 1995, iar ultimul episod a fost difuzat pe 18 iunie 2001. A fost filmat în Noua Zeelandă și a avut 6 sezoane.

Serialul „Xena, Prințesa războinică” a avut un succes nebun în toată lumea și a fost urmărit de milioane de oameni și în România, în perioada anilor 90’.

Producția a fost creată de John Schulian și Robert G. Tapert, iar rolurile principale au fost interpretate de Lucy Lawless și Renee O’Connor.

Fără îndoială, cea mai sexy apariție din această producție a fost Xena, Prințesa Războinică, prin atitudinea sa luptătoare, dar și prin silueta de invidiat, pusă în valoare de costumația pe care o purta în serial.

Cum arată acum actrița care o interpreta pe Xena, prințesa războinică?

În prezent, actrița care a dat viață acestui celebru personaj, Lucy Lawless, are 50 de ani și este schimbată complet. A jucat multe roluri importante la viața ei, însă cu siguranță Xena a fost rolul care a ajutat-o să devină celebră pe întreg globul.

Cum era și firesc, anii au trecut, iar Lucy Lawless nu mai arată deloc după cum o știau oamenii în serial.

A renunțat la părul șaten închis, iar acum este blondă. De asemenea, nu mai poartă nici părul lung cu breton, iar timpul a lăsat câteva urme pe chipul ei.