Ce note a obținut Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională?

Anul 2018 a fost unul încărcat pentru Lorelai Moșneguțu. Fetița care a uimit pe toată lumea cu talentul ei a trecut prin emoțiile primului examen important, Evaluarea Națională, iar notele pe care le-a obținut îi vor asigura o medie de admitere suficient de mare pentru a intra la un liceu bun.

Printre absolvenții de clasa a VIII-a care au susținut în acest an Evaluarea Națională se numără și Lorelai Moșneguțu. În ciuda problemelor sale de sănătate, fetița a dovedit că este preocupată de educația ei și a obținut note mari la cele două probe ale examenului, limba română și matematică.

Ce note a obținut Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională?

Lorelai Moșneguțu a primit nota 8,45 la limba și literatura română, iar lucrarea sa la matematică a fost notată cu 7,25, potrivit libertatea.ro.

Astfel, media finală obținută la Evaluarea Națională este 7,85. Această notă nu reprezintă media de admitere finală, ci aceasta va fi calculată luând în calcul și media celor patru ani de gimnaziu.

Lorelai Mosnegutu, castigatoarea show-ului “Romanii au talent” de anul trecut, a avut parte de multe schimbari in viata ei de cand a obtinut marele premiu multumita voturilor telespectatorilor.

Chiar si dupa un an, Lorelai rememoreaza cu drag experienta traita la “Romanii au talent” si le-a trimis gandurile ei de bine juratilor emisiunii.

Micuta care a impresionat o tara intreaga cu vocea si talentul ei artistic a impartasit cu prietenii pe Facebook un interviu oferit de Mihaela Radulescu, in care vorbea despre reusita ei.

“Chiar dacă a trecut un an, eu am sa vă mulţumesc mereu din suflet pentru frumoasele cuvinte la adresa mea! Fiţi binecuvântată, domnişoara Mihaela Rădulescu!”, a scris ea, iar alaturi a postat multe inimioare.