Horoscop Neti Sandu 23 iunie 2018. Nativii acestei zodii se vor bucura de reușită pe plan personal

O s-avem parte de mai multă căldură sufletească şi or să ni se mai topească frustrările, o să avem alt chef de viaţă.

BERBEC:

Poate le faceţi un program special copiilor care vă cer mai demult să-i duceţi într-un parc de aventuri sau la spectacole în aer liber. O dragoste împărtăşită, care poate duce la căsătorie şi o nouă iubire la orizont pentru cei în căutarea fericirii şi-aveţi toate şansele s-o şi găsiţi.

TAUR:

E posibil să primiţi nişte cadouri şi cu şi fără un prilej anume, şi v-ating la coarda sensibilă gesturile celor care se vede că vă iubesc. Poate aveţi chef de musafiri, sau daţi o petrecere pe care-aţi anunţat-o mai demult şi o să vă placă atmosferă pentru că invitaţii or să fie entuziasmaţi de preparatele voastre.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne bucurăm de o comunicare non verbală cu cei din jur.

GEMENI:

Poate refaceţi grupul de prieteni cu care să plecaţi într-o drumeţie, la iarbă verde, la plajă, să vă recreaţi. Un anturaj pe gustul vostru dacă plecaţi pe undeva sau vă duceţi la o petrecere şi o să vă simţiţi în elementul vostru, şi-o să scăpaţi de toată oboseala acumulată.

RAC:

E momentul să vă-ntâlniţi perechea de suflet, dacă n-aveţi pe nimeni şi să vă pregătiţi de pasul urmator- să deveniţi părinţi. Se poate să vă duceţi la o nuntă, sau la un botez, se lasă cu distracţie şi o să cunoaşteţi şi lume nouă, poate vă faceţi şi relaţii profesionale, mai ştii!

LEU:

E posibil să-i faceţi o surpriză plăcută, să-i organizaţi o petrecere-surpriză cuiva apropiat care ştiţi că s-ar bucura mult de tot. Poate vă pregătiţi de o ceremonie, vă compuneţi o ţinută de mare clasă, vă-mbunătățiți look-ul şi aveţi gânduri mari şi cu relaţia de cuplu – poate vreţi să oficializaţi relaţia.

FECIOARĂ:

Vă-ncearcă dorul de cineva care locuieşte în alt oraş şi dacă aveţi cu ce să vă deplasaţi, daţi o fugă pân-acolo. Or să vă invite nişte prieteni la o zi de naştere, sau la un grătar, o prăjitură, să spună fiecare ce-a mai făcut, şi să vă lăudaţi cu sucesele, oricât de mărunte ar fi ele.

BALANŢĂ:

O reuşită personală vă poate face mai vizibili în societate şi o să vă regrupaţi – energetic să munciţi în continuare cu şi mai mult spor. Petrecerile se ţin lanţ în perioada asta şi o să vă duceţi pe la cât de multe se poate, la toate chiar, dacă vă ţin puterile.

SCORPION:

Se poate să vă invite cineva la masă şi să primiţi şi un cadou, din dragoste. O să luaţi parte la câteva evenimente mondene, la care o să puneţi şi umărul, acolo unde o să vi se ceară, or să vă roage cei implicaţi şi n-o să ziceţi nu.

SĂGETĂTOR:

Prietenii vă dau un punct de întâlnire şi o să vă alăturaţi lor, la un moment dat, să vă distraţi, poate practicaţi un sport. Vă scoate la o cafea cineva care speră să formaţi un cuplu şi dacă şi voi sunteţi în căutarea sufletului – pereche – o să vă duceţi cu dragă inimă.

CAPRICORN:

Poate abia acum veţi realiza cât de importantă este o anumită persoană pentru voi şi o să luaţi, probabil, şi o decizie. O să vă împrumutaţi la propriul buzunar ca să plecaţi într-o escapadă turistică, s-ajungeţi la malul mării să vă aerisiţi, faceţi plajă, baie, navigaţi.

VĂRSĂTOR:

E momentul marilor întâlniri, şi tot ce vă doriţi este să-l nimeriţi din prima pe alesul inimii, sau pe aleasa inimii. Se pare c-o să vă prindă bine o ieşire în lume, veţi încerca senzaţii noi, poate vă lăsaţi convinşi de prieteni să ajungeţi într-un parc de distracţii.

PEŞTI:

O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care va place şi sentimentele par să fie reciproce. O să vă fie mai aproape familia, poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi strângeţi rândurile vă canalizaţi eforturile în pregătirea următoarelor evenimente de familie.