Horoscop Octombrie 2022, cu Angela Pearl. Perioada asta e decisiva, se schimba totul. Surprize mari pentru zodii

Luna Octombrie 2022 va fi plina de evenimente astrologice importante, dintre care principalul este coridorul eclipselor. Potrivit astrologului Angela Pearl, acest coridor ofera multor semne ale zodiacului sansa de a-si schimba viata in bine, iar unii sunt mai ales norocosi la bani.

Berbec

Dupa o perioada de proiecte finalizate cu succes, soarta ii va oferi Berbecului un dar neobisnuit. Vor putea sa-si transforme hobby-ul preferat intr-o profesie si sa inceapa sa castige bani . Puteti chiar sa va deschideti propria afacere in aceasta directie si sa organizati cursuri de formare pentru altii. Acest lucru va aduce un venit stabil, iar pana la sfarsitul toamnei vei putea cheltui o suma importanta de bani pe tine.

Taur

Pentru Taur, octombrie nu va fi cea mai favorabila perioada pentru a face bani. Depresia care a inceput in septembrie ii vor afecta negativ afacerile. Nu ar trebui sa riscati incheierea oricaror contracte, tranzactii si tranzactii financiare. Este mai bine sa asteptati alta perioada, luandu-va timp pentru o odihna buna.

Gemeni

Dupa o pauza temporara la locul de munca, situatia pentru Gemeni se va dezvolta cu succes. Dintr-o data, poate urma o oferta de munca interesanta sau un nou proiect profitabil, s-ar putea sa vi se returneze brusc o datorie la care nu v-ati asteptat , puteti castiga o suma mare de bani la loterie. Pe scurt, octombrie va fi o luna a surprizelor placute pentru tine.

Rac

Racii vor avea evenimente in octombrie care vor necesita investitii financiare semnificative. Dar aceste investitii vor deveni placute si nu vor aduce dezamagire, deoarece vor fi facute intr-o afacere preferata sau in afacerile celor dragi. In plus, Universul nu va intarzia sa echilibreze situatia, iar pana la sfarsitul lunii vei avea noi fluxuri financiare.

Leu

Octombrie va aduce Leilor satisfactie si posibilitatea de a  face niste achizitii placute si de a pleca intr-o calatorie lunga. Acest lucru va fi posibil datorita surselor bune de venit pe care Leul le-a descoperit singur. Atentie la bani in timpul calatoriei, nu este exclusa posibilitatea de a-i pierde.

Fecioara

In octombrie, Fecioara poate conta pe un dar generos al sortii sub forma unei sume mari de bani. Poate ca va fi o mostenire neasteptata, castigarea la loterie sau o surpriza de la un sponsor generos. Cea mai buna solutie ar fi sa nu cheltuiesti acesti bani imediat, ci sa-i investesti intr-o afacere promitatoare.

Balanta

Reprezentantii acestei zodii in octombrie pot avea probleme financiare si intreruperi ale veniturilor. Incearca sa iei totul cu calm, mai ales ca acesta este un fenomen temporar caruia ii poti face fata cu usurinta. Omiteti achizitiile mari planificate. Nu incercati sa imprumutati bani pentru a le implementa – tot nu vor avea succes.

Scorpion

Perioada de economisire, care ar fi putut incepe pentru Scorpion luna trecuta, se apropie treptat de sfarsit, dar primii bani primiti nu trebuie irositi. Acesta este un moment propice pentru a investi in imobiliare, in propria afacere sau in cumpararea de actiuni. Dar nu uitati sa va consultati despre acest lucru cu alti membri ai familiei.

Sagetator

Sagetatorul va trebui sa-si rezolve treburile pentru a decide care dintre domeniile de lucru sau de afaceri este mai promitatoare si care este mai bine sa suspende temporar pentru a nu investi bani in el degeaba. Pentru a nu gresi la alegere, decizia corecta ar fi implicarea specialistilor in acest sens. De asemenea, va puteti confrunta cu cheltuieli neasteptate din cauza problemelor din familie.

Capricorn

Noile cunostinte din octombrie vor fi extrem de utile pentru Capricorn. Poate ca esti unit cu acesti oameni printr-un hobby sau un fel de hobby care se poate dezvolta intr-o afacere comuna serioasa. Nu-ti fie teama sa investesti intr-un nou proiect, acesta se va dovedi a fi unul dintre cele mai de succes din viata ta.

Varsator

Varsatorul in octombrie va trebui sa se obisnuiasca cu un nou loc de munca, care va deveni munca vietii sale si principala sursa de venit. Pana la sfarsitul lunii, te poti astepta sa primesti sume mari care te vor face sa uiti de problemele financiare. Odihneste-te putin inainte de a incepe sa planifici lucrurile pentru anul urmator.

Pesti

Pestii in octombrie se pot relaxa si pur si simplu sa merga in virtutea inertiei. Banii vor ajunge singuri in mainile tale, va fi nevoie doar de un calcul clar pentru a-i cheltui in mod corespunzator. Cand incheiati tranzactii si semnati contracte importante, studiati cu atentie documentele. O mica greseala poate duce la probleme grave – si atunci o parte semnificativa din bani va trebui cheltuita.