3 plante de interior pe care nu trebuie sa le tii in casa. Expertii spun ca atrag ghinionul si saracia la usa ta

Pare ciudat si greu de crezut, dar sunt plante de interior care ne afecteaza portofelul.

Monstera

Monstera este foarte frumoasa. Prin urmare, este planta preferata de multe familii. Un avantaj evident al plante, este ca ea este acumuleaza vibratiile negative.

Monstera absoarbe toate emotiile negative si tot ce este rau in casa. Cu toate acestea, iubitorii acestei plante de interior nu tin cont de un lucru mic care schimba totul. Monstera arunca negativul acumulat exact in momentul in care totul este in ordine in casa. Si atunci exista un impact extrem de negativ asupra locuitorilor casei, care se rasfrange in faptul ca banii nu mai vin in casa.

Iedera

Iedera este, de asemenea, o planta foarte comuna in case si apartamente. Cu toate acestea, orice iedera este un adevarat “vampir” printre plantele de interior. Se hraneste cu vibratii pozitive, indepartand energia pozitiva a oamenilor.

Acest lucru face  ca saracia si ghinioanele sa vina in casa unde se afla iedera.

Ficus

Paradoxal, una dintre cele mai populare plante interioare si de birou este cea mai periculoasa pentru portofel.

Ficusul este complet contraindicat pentru persoanele singure si non-familiale, deoarece poate agrava singuratatea si „interfera” cu construirea legaturilor sociale. Ficusul ii face pe barbati agresivi si lipsa de initiativa, de asemenea, are un efect negativ asupra femeilor. Este categoric imposibil sa puneti ficus in camera in care dormiti sau sa petreceti mult timp langa el. Daca economisiti bani pentru o achizitie mare, abtineti-va de la aducerea ficusului acasa.