Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru săptămâna 26 februarie-3 martie. Previziunile pentru toate zodiile

Nicoleta Svârlefus a prezentat horoscopul pentru săptămâna 26 februarie-3 martie.

Berbec

Există în săptămâna 25 februarie-3 martie posibilitatea unor dialoguri fructuoase, continuă să fii vigilent și să ai ochii în patru. Astrele te sfătuiesc să îți notezi ideile care îți vin în minte, unele sunt unice și te vor ajuta mult în viitor.

Taur

Ai parte de răsturnări de situație în săptămâna 25 februarie- 3 martie. Vei sta față-n față cu câteva lucruri care ți se pare neobișnuite. Fii prudent atunci când vine vorba de latura materială a vieții tale.

Gemeni

Există posibilitatea să te desprinzi de toate relațiile pe care le ai din partea partenerilor și de muncă și relație. Apelează la sfaturile unor oameni care crezi că te pot ajuta, nu sta să suferi în zadar dacă simți că ceva nu este în regulă.

Rac

Ai parte de discuții și activități comune în săptămâna 25 februarie-3 martie. Din păcate și sănătatea ta este vulnerabilă, nu numai sentimentele. Controverse apar în relațiile parteneriale în săptămâna aceasta.

Leu

În săptămâna 25 februarie- 3 martie, îți este favorabil să ai activități cu membrii familiei tale. Este bine să petreci ceva mai mult timp cu ei și să fii atent la nevoile lor. Astrele te sfătuiesc să ai grijă de sănătatea ta.

Fecioară

Ai parte de multe discuții intelectuale. Săptămâna 25 februarie- 3 martie te prinde interesat de multe domenii. Trebuie să-ți implici și rudele în acestea.

Balanță

Balanță te prinde cu noutăți la locul de muncă. Primești o primă sau salariul, ceea ce te bucură mult. Trebuie să fii prudent în călătorii! Ai grijă la drum și la cine alegi să vină cu tine.

Scorpion

Ești plin de viață la începutul săptămânii 25 februarie- 3 martie. De asemenea, ești foarte harnic. Există șanse să primești niște sume de bani, fii prudent atunci când îi cheltuiești.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să se ocupe numai de activități foarte ușoare. Este rost să primești bani, bunuri cadouri sau informații prețioase necesare la locul de muncă.

Capricorn

Prietenii îți oferă sfaturi utile, fii mai atent la ei pentru că ți le spun din suflet și îți și vor binele. Ai nevoie de odihnă, dozarea eforturilor și oameni de încredere în preajma ta. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota.

Vărsător

Ești extrem de solicitat la locul de muncă. Șefii tăi îți tot adaugă atribuții în săptămâna 25 februarie-3 martie. Încearcă să rămâi calm și să vorbești strict și la obiect. Spune ce te deranjează și ceea ce nu este corect.

Pești

Ai o săptămână care va părea că va trece extrem de greu. Din păcate, relațiile cu prietenii par a fi un viciu la momentul actul pentru tine. Ar trebui să fii prudent în asta.