Ceasuri bune sa se adune! Horoscop Neti Sandu pentru astazi

Poate facem un bilanţ ca să vedem dacă suntem cu toate lucrurile la zi, dacă trebuie să grăbim pasul ca să ne-ncadram în timp, să ne putem atinge toate obiectivele.

Vibraţia zilei: 8. O să ştim ce alegeri să facem pentru noi şi ai noştri.

Horoscop BERBEC astăzi:

Vi se poate legaliza un act fără de care nu vă puteţi angaja sau nu aveţi cum să vă cumpăraţi o casă, ori un teren.

Se poate să incepeti un proiect care să v-asigure venituri mari până la toamnă, Jupiter găseşte sponsori, poate mai vin şi din familie nişte bani şi o să strângeţi un capital.

Horoscop TAUR astăzi:

Se poate să reluaţi o relaţie care n-a consumat toate resursele şi o să aveţi grijă să nu repetaţi greşelile, să porniţi pe un drum neted.

O să primiţi un răspuns afirmativ de la angajator şi o să ştiţi ce să faceţi în continuare cu vreo colaborare sau cu responsabilităţile din familie, să ştiţi cui le lăsaţi.

Horoscop GEMENI astăzi:

Se-aduna sporuri salariale, diverse alte forme de recompensă pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să vă echilibraţi financiar.

Se-anunţa o reuşită, semnaţi un contract, poate e zi de salariu, ori cineva o să vă înapoieze nişte bani pe care îi împrumutaserăţi mai demult.

Horoscop RAC astăzi:

Poate organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână şi o să veniţi de-acolo şi cu idei de afaceri, dar şi cu o stare de bunădispoziţie.

E posibil să bateţi palma pentru o afacere care promite din mai multe puncte de vedere şi să fie greu, totuşi, de-aici înainte c-o să fie volum mare de muncă.

Horoscop LEU astăzi:

Se poate să vindeţi ceva care să vă sporească veniturile şi să vă mai cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, poate o renovaţi, luaţi alt mobilier.

Poate strângeţi bani pentru o casă, mai cereţi unei bănci, va mai ajută şi familia şi o scoateţi la capăt, c-aveţi de gând să vă căsătoriţi, să deveniţi părinţi.

Horoscop FECIOARĂ astăzi:

Relaţia de cuplu devine şi mai stabilă şi o să vă bucuraţi de sprijin din partea celuilalt care-o să-şi facă timp pentru voi.

O să interacţionaţi cu multă lume în perioada asta, ca să rezolvaţi probleme de serviciu, dar şi din cele personale, poate o să apelaţi şi la un mediator în cazul unui litigiu.

Horoscop BALANŢĂ astăzi:

Se va găsi un remediu salvator dacă vă duceţi la doctor, altminteri problemele de sănătate se pot agrava.

Or să vină atât bani, cât şi satisfacţii profesionale, poate abia acum vi se recunosc nişte merite, vi se plătesc orele suplimentare, ideile, conceptul, latura creativă.

Horoscop SCORPION astăzi:

Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia, e posibil să daţi de condiţii mai bune de lucru şi să merite să faceţi pasul.

Se pot rezolva o sumedenie de lucruri care v-au ţinut pe loc şi o să vă primiţi bani, aprobări, veţi avansa şi cu studiile, veţi face nişte progrese şi-o să vă simţiţi împliniţi, sufleteşte.

Horoscop SĂGETĂTOR astăzi:

Se poate să cumpăraţi în rate diverse lucruri pentru casa, asta ca să faceţi o economie să nu cheltuiţi toţi banii odată.

Puteţi începe o viaţă nouă, să daţi drumul unei afaceri pe cont propriu, să vă-nscrieti la o şcoală pentru că v-aţi descoperit vreun domeniu de interes, o vocaţie.

Horoscop CAPRICORN astăzi:

Poate faceţi mai multe deplasări în perioada asta, ca să rezolvaţi nişte probleme de familie, să le fiţi de ajutor unor fraţi, unor surori, veri.

Reuşite, la voi, în plan intelectual, vă descurcaţi la examene, interviuri, o să puteţi obţine şi o bursă, ori altceva care v-ar fi de mare folos la slujbă, să luaţi un salariu mai mare.

Horoscop VĂRSĂTOR astăzi.

Poate staţi la o negociere cu nişte oameni care vor să faceţi echipa ca să faceţi un salt în cariera c-aveţi toate şansele să excelaţi prin ceva.

Încep să se-adune banii în cont, poate-ați semnat contracte avantajoase, iar dacă nu s-a-ntâmplat acest lucru, urmează să se petreacă – până la sfârşitul anului mai e timp.

Horoscop PEŞTI astăzi:

E posibil să vă-ngrijiți mai mult de voi, să ţineţi cont de felul în care arătaţi, să schimbaţi look-ul , garderoba, modul de viaţă.

Strângeţi rândurile, îi chemaţi pe partenerii de afaceri să puneţi la punct o strategie, să-ncepeți o afacere care să v-aducă bani de-acum încolo pentru că există potenţial finanaciar.