Horoscop Neti Sandu pentru ziua de luni: Ce zodie incepe saptamana cu dreptul

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

BERBEC

Puteti demara un proiect care sa se dezvolte frumos si sa luati bani in mod constant, sa nu mai duceti grija ratelor si a facturilor lunare.

TAUR

O sa va intre niste bani, tocmai buni sa va faceti piata, sa mai achitati si o factura, sa puteti iesi din casa – poate chiar aveti de facut un pic de shopping.

GEMENI

O reusita in plan profesional, v-apucati de ceva nou care sa va ridice starea de spirit, va pregatiti de o nunta, de un botez la care aveti atatea si-atatea de facut.

RAC

Ar avea de unde sa va intre niste bani si sa incepeti sa-i strangeti pentru o plecare de sarbatori sau in vacanta de vara, pe undeva, cu familia.

LEU

Intrevedere cu oameni de afaceri, o fi sedinta, negociere, va implicati intr-un proiect care o sa v-aduca succes anul viitor, poate e ceva cu bataie lunga.

FECIOARA

Aveti de incasat niste bani, un surplus salarial sau poate ati vandut ceva si o sa luati o suma mare pe care-o puteti investi, sa aveti parte si de castiguri.

BALANTA

Articolul continuă după reclame

O sa va puteti reface viata sentimentala, sa intalniti pe cineva cu care sa formati un cuplu sau sa va-mpacati cu cel/cea de care va separaserati.

SCORPION

Se poate sa urmeze o perioada incarcata la job, sa munciti si pe bani mai multi si sa fiti in carti si pentru o promovare – cu prima ocazie.

SAGETATOR

Intalnire importanta, cu cineva care va poate da o aprobare, sa plecati undeva sau sa munciti, sa va cumparati ceva sau sa luati un credit bancar.

CAPRICORN

Se contureaza o afacere de pe urma careia o s-aveti profit, sa va extindeti aria de influenta si sa va asigurati bani pentru plata ratelor bancare.

VARSATOR

Munca in echipa se va bucura de succes, o sa mai urcati o treapta in sfera profesionala si o sa aveti parte de reusita si la scoala, la examene.

PEŞTI:

O să vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri să reluaţi o discuţie, că s-aduceţi unele îmbunătăţiri.

Poate-ati găsit ceva de cumpărat pentru casă, faceţi şi o curăţenie generală ca să pregătiţi interiorul de Paşte, că poate-aveți şi musafiri.