Cum incepem de maine asa ne merge toata saptamana: Horoscopul de Luni pentru toate zodiile

Citeste horoscopul pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Incepi saptamana cu o noua obligatie. Cineva te pune la incercare, asa ca fii cu ochii in patru si fa totul cu raspundere.

Taur

Cineva o sa iti ceara imprumut o suma, insa daca tii cu adevarat la finantele tale nu ii ceda, deoarece nu este de incredere. Risti sa ramai fara bani.

Gemeni

Esti ingrijorat din cauza unei rude. Trece printr-o perioada tensionata si are nevoie de sprijinul tau si nu numai.

Rac

Va avea loc o intalnire cu mai multe persoane din conducerea firmei la care lucrezi. Ai emotii. Nu ar trebui. Astrele sunt de partea ta. Te poti astepta la vesti bune.

Leu

Fii foarte atent la ce sarcini primesti astazi. Din exces de zel accepti tot ceea ce ti se propune si o sa te aglomerezi.

Fecioara

Uneori ai prea multa rabdare cu cei care nu merita. Consumi timp si energie in mod inutil. Invata sa spui “nu” si o sa iti dai seama ca te vei putea ocupa mai mult de cei dragi. O sa fie cea mai buna decizie pe care o poti lua.

Balanta

Are loc o schimbare destul de mare in viata ta. Poate fi vorba despre o noua relatie sau, cine stie, chiar casatorie. Este ceva notabil.

Scorpion

Ai aflat ceva si acum ai un as in mana. Ai grija la modul in care il folosesti. Nu te lasa prins in capcana puterii si nu exagera.

Sagetator

Sunt multe de facut astazi. Nu trebuie sa pierzi deloc vremea la povesti. Daca vrei sa spui cuiva ce ai facut in weekend, fa-o maine.

Capricorn

Inca de la prima ora afli ca seara trebuie sa ajungi intr-un anumit loc. Nu te incanta faptul ca trebuie sa faci o deplasare, insa te conformezi.

Varsator

Exact atunci cand ai impresia ca nimeni nu este atent la ceea ce faci, atunci se arata cineva care te supravegheaza. Asta inseamna ca la birou niciodata sa nu zici “Lasa ca nu se vede”.

Pesti

Vrei sa reusesti ceva, insa ti se inchid toate usile. O sa fii nevoit sa apelezi la cineva cu o influenta destul de mare. Nu te bucura varianta aceasta, insa alta nu ai la indemana acum.