Horoscop Neti Sandu 8 ianuarie 2019. Zodiile care au parte de un nou început.

E atmosfera placuta, armonioasa pe cer, mercur nu mai e retrograd si o sa ne putem construi o noua viata, daca ne dorim cu adevarat.

BERBEC

O invitatie la o cina romantica si relatia sentimentala pare sa avanseze spre o casatorie – e an bun de mariaj, am tot zis. Efervescenta mare la voi, poate va duceti la o cununie religioasa, e cineva de-al vostru care face pasul decisiv si poate chiar inseamna mult si pentru voi.

TAUR

Posibila intalnire cu un prieten care are nevoie de suport moral si o sa dati dovada de un real talent de psiholog, terapeut. Poate strangeti randurile cu ai vostri din familia largita, sa va vedeti mai des, ca o s-aveti o nunta, un botez si sa le pregatiri cu lux de amanunte.

GEMENI

Prezenta cuiva o sa fie stimulativa si o sa aflati noutati care sa va dea idei profesionale ori personale. O sa va dati peste cap sa nu ratati intalnirea cu cineva scump la vedere si care va tine pe jar – poate face parte din jocul seductiei si acceptati conventia – e in stilul vostru.

RAC

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care va poate fi de folos la o angajare sau sa mergeti pe o varianta de succes la slujba. E o bucurie in familia voastra, le faceti o tratatie prietenilor care vin pe la voi diseara ca s-au impacat parintii, copiii sau voi, v-ati salvat o casnicie.

LEU

O iesire in doi o sa va elibereze de toate apasarile, de stresul din ultima vreme si va faceti planuri pe termen lung. Ati putea da o fuga la cineva din alt oras, pentru ca numai la acea persoana gasiti intelegere si o sa merite sa bateti drumul pan-acolo.

FECIOARA

Or sa va invite niste prieteni la o sindrofie si o sa va duceti numai daca s-au anuntat, deja, fratele, sora in vizita. Poate le faceti o vizita parintilor, bunicilor, care au nevoie de o vorba buna de la voi, si o sa fie o incarcare benefica si pentru voi si pentru ei.

BALANTA

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie si mai armonioasa, pentru c-ati respectat tot ce-i place si nu partenerului. O sa aflati noutati de la prietenii care au sa va spuna cate ceva care va priveste si pe voi si care-o sa va fie de mare ajutor atunci cand veti lua o decizie.

SCORPION

Un semn de atentie, un cadou, o invitatie la masa, e cineva care vrea, neaparat, sa va cucereasca. O aparitie surpriza. Vine cineva de care va era dor si o sa mai chemati si alti prieteni, sa va bucurati, sa-mpartasiti impresii despre cum ati petrecut sarbatorile.

SAGETATOR

O sa va invite cineva la un eveniment monden si o sa fie prilejul ideal sa faceti cunostinta cu oameni de la care ati avea ce invata. Poate mai gasiti ceva bani la ciorap sa iesiti in doi la un restaurant, la un film, un spectacol. dirseara, sa folositi la maximum timpul liber, care e atat de pretios.

CAPRICORN

Poate vi se face cunostinta cu cineva care o sa faca parte din viata voastra si poate fi chiar o persoana pe care o stiti din vedere.

Se pare c-aveti o motivatie serioasa s-o luati din loc, s-ajungeti la cineva de care va e dor si sa luati pulsul relatiei, sa va asigurati ca are temperatura corespunzatoare.

VARSATOR

O problema sentimentala din trecut va mai rascoleste si daca mai vreti sa fiti impreuna e de vorbit, cu toata sinceritatea. Poate-i chemati pe parintii spirituali, pe nasi la o tratatie, sa va bucurati de felul in care ati petrecut sarbatorile si sa vorbiti despre proiecte, in general.

PESTI

Se poate s-aveti un musafir, sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si sa va destindeti, sa povestiti de ale voastre. Ati putea alege o varianta de relas activ si sa va implicati intr-o activitate care sa va antreneze mintea, muschii, resursele creative, sa faceti altceva decat de obicei.