Sfatul zilei de 8 ianuarie 2019 pentru toate zodiile

Citește sfatul zilei de 8 ianuarie 2018 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Ce te îndeamnă astrele să faci?

BERBEC – Vrei o schimbare majoră în viața ta, însă nu știi cu ce să începi mai exact. Poate că ziua asta e cea mai bună pentru a-ți face planuri. Apucă-te de treabă indiferent cât de greu ți se pare acum totul. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR – Azi primești o serie de lecții de viață exact de la cine nu te aștepți. Ai de făcut o serie de alegeri importante, ai de trecut printr-o serie de situații dificile. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – E un război între minte și suflet. Unele lucruri le decizi cu inima și sunt exact acele lucruri pe care trebuie să le treci prin filtrul rațiunii. Nu mai încurca borcanele! Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Simți că îți lipsește ceva, acea armonie, fericire pe care o simțeai în copilărie când toată ziua te jucai și seara te așteptau ai tăi cu masa caldă. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU – Îți plac provocările și acum te simți mai capabil ca niciodată să pornești la drum cu un scop precis. Ai foarte multe idei și asta e bine. Vrei să evoluezi și faci tot ce îți stă în putere pentru asta. Foarte bine! Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ – Trebuie să mai obții câteva informații pentru a înțelege pe deplin toate problemele din jurul tău. Una anume îți dă mari bătăi de cap, dar ești pe punctul de a dezlega misterul. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ – Nu îți convin toate condițiile care ți se pun în față. Ai de-a face cu tot felul de situații noi, iar unele dintre ele nu depind deloc de tine. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Dacă îți plângi de milă de unul singur nu rezolvi nimic. E timpul să acționezi, să ieși, să nu mai stai închis în casă și în gândurile tale. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR – Ai ceva bani la dispoziție, însă nu e recomandat să îi folosești pe toți pe mofturile tale și ale celor apropiați. Este o zi în care trebuie să acționezi cu precauție, mai ales dacă e vorba despre bani. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN – Dacă observi tensiune în jurul tău, nu mai pune paie pe foc. E adevărat că ai satisfacția să vezi că persoanele din jurul tău îți dau dreptate în al 12-lea ceas, însă dacă tot s-a stricat treaba, lasă-i pe ceilalți să conștientizeze unde au greșit. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR – Te simți dat la o parte, însă azi primești informații care te vor face să vezi lucrurile cu alți ochi. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI – Nu te crampona de micile hopuri absolut firești cu care toți ne confruntăm zi de zi. Ai de învățat multe lucruri pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Numărul norocos al zilei: 8.