Horoscopul iernii 2019: Prin ce vor trece zodiile in ianuarie si februarie

Previziunile astrologice pentru următoarele luni sunt extraordinare pentru mare parte dintre zodii!

BERBEC 21.03 – 20.04

In ianuarie este inutil sa astepti sa ti se ofere atentie sau afectiune, nu mai esti la primire. In februarie se anunta schimbari in cercul de prieteni si ceva mai multa actiune in cuplu.

Ianuarie vine cu un alt val de schimbari, de data aceasta la nivelul sefilor sau al orientarii acestora. Februarie poate aduce un volum de munca mai mic sau sarcini de serviciu mai simple.

TAUR 21.04 – 21.05

In ianuarie vei afla daca propunerile primite la finalul anului sunt reale sau au in spate doar un entuziasm de moment. Februarie este o luna ceva mai complicata, in care va trebui sa-ti conservi energia, nu s-o risipesti.

GEMENI 22.05 – 21.06

Este posibil sa apara noi complicatii, incepand cu luna ianuarie, din cauza membrilor familiei.

Relatiile de cuplu intra intr-o perioada lunga de testare, la capatul careia vor fi mai solide sau se vor destrama.

Ianuarie aduce si chef de duca si sansa de a intalni persoane speciale in calatorii. Februarie vine cu noutati in acest domeniu, dar si cu suspiciuni care pot impiedica evolutia unei relatii.

Ianuarie si februarie vin cu mai multe contacte, iar unele dintre acestea se vor dovedi foarte utile.

RAC 22.06 – 22.07

Ianuarie va intari aceasta tendinta si te va ajuta sa-ti revii, sa clarifici tot ce a ramas in ceata in acest domeniu. In februarie vei fi mult mai senin(a) si mai dispus(a) sa te implici intr-o relatie stabila.

Incepe o serie destul de lunga de teste, in primul rand de rezistenta. In februarie, situatia devine si mai aglomerata, munca de zi cu zi fiind mai solicitanta ca oricand. Vei culege si roadele acestor eforturi, nu peste mult timp.

LEU 23.07 – 22.08

Vei acorda mai multa importanta sentimentelor, sufletului, iar deciziile pe care le vei lua vor tine cont de aceste noutati. In primele luni ale anului vei vedea mai exact cum arata aceste noi tendinte si ce este necesar sa faci.

Munca de zi cu zi va fi mai placuta in ianuarie, iar in februarie vor incepe sa apara si unele roade, mai mult indirecte, prin beneficiile pe care unul dintre parteneri le va imparti cu tine.

Te afli intr-o perioada buna pentru studii si specializari suplimentare, inclusiv la mare distanta de casa sau in asociere cu persoane care au ajuns deja la performanta in domeniul ales.

FECIOARA 23.08 – 22.09

Atentia ta se muta pe alt domeniu, iar relatiile sentimentale vor ramane in plan secund, desi sunt multe probleme nerezolvate.

Luna ianuarie poate aduce o noua sansa de a rezolva ceva, iar in februarie va trebui sa iei decizii pe baza evenimentelor de pana atunci.

In ianuarie te vei confrunta cu consecintele acestor neglijente, iar in februarie va trebui sa faci fata unor decizii pe care le iau partenerii fara sa tina cont de doleantele tale.

Ianuarie vine cu mai multa munca, dar cu mai putine bonusuri. In luna februarie te poti astepta la cheltuieli mai mari.

BALANTA 23.09 – 22.10

In ianuarie vei avea un context destul de favorabil pentru a te linisti si a te gandi la decizii importante in acest domeniu. In februarie vei actiona pe baza concluziilor la care ai ajuns in lunile trecute.

Este un moment in care te pregatesti pentru schimbarea activitatii profesionale.

SCORPION 23.10 – 21.11

In ianuarie si februarie, toti apropiatii vor astepta de la tine mai multa atentie, mai mult timp petrecut impreuna sau alte forme de exprimare a iubirii. In februarie poate debuta o noua si furtunoasa poveste de dragoste.

Ianuarie te va pune in situatia de a te concentra, alternativ, pe familie si pe activitatea profesionala, iar dupa cum stii deja din experienta, aceste doua domenii nu se impaca. In februarie te vei pregati pentru o relansare pe plan profesional.

SAGETATOR 22.11 – 20.12

La finalul lunii decembrie ai pasit intr-una din cele mai importante etape din viata ta, o etapa de reconfigurare, de reasezare a prioritatilor si de restructurare a intregii existente.

Ianuarie si februarie vin sa completeze aceasta tendinta cu elemente noi, care vor sprijini dorinta ta, din ce in ce mai intensa, de a te regasi si de a te linisti.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

Ianuarie te indeamna la revitalizarea unor ambitii, iar februarie aduce si mai multe justificari pentru aceasta atitudine combativa. Este o perioada de progres prin acumulare.

VARSATOR 21.01 – 20.02

Ianuarie si mai ales februarie sunt luni de dinamism, poate chiar exagerat uneori, iar asta poate duce la noi confruntari cu partenerul.

Ianuarie si in special februarie sunt luni de activitate intensa, in care vei descoperi ca dispui de calitati pe care nu le-ai valorificat niciodata.

PESTI 21.02 – 20.03

A venit vremea sa ocupi locul pe care il meriti pe plan profesional. Se contureaza o structura mult mai stabila a vietii profesionale si se vad roadele la nivel de imagine si de recunoastere publica.

In ianuarie si februarie vei incepe sa intrevezi mai clar aceasta postura profesionala, care te responsabilizeaza maxim.