Horoscop Neti Sandu 27 octombrie 2018. Zodia care trebuie sa ia o decizie importanta

O să-i adunăm în jurul nostru pe cei care sunt pe lungimea noastră de undă şi o să ne-ncărcăm bateriile, să ne ţină săptămâna viitoare, ca să facem treabă ca lumea.

BERBEC

O să-şi schimbe atitudinea în bine, fiinţa iubită şi să petreceţi mai mult timp împreună să refaceţi toate acele fire nevăzute care vă leagă. Se pare c-o să vă faceţi un pic de timp liber o cafea cu cineva care vrea să faceţi afaceri şi o să vedeţi dacă vă-ncântă ideea, sau nu, că nu va obliga nimeni să acceptaţi.

TAUR

Se poate să apară cineva care să fie pe gustul vostru şi să vă bucuraţi de o aşa compatibilitate. Poate daţi o petrecere sau pregătiţi, ca de obicei, ceva delicios şi le oferiţi musafirilor un prânz o cină, de mare clasă, ca să vă simţiţi cu toţii bine.

GEMENI

Poate faceţi un efort să-i strângeţi pe toţi ai voştri la un loc, să vă consultaţi în privinţa evenimentelor care vor avea loc în viitorul apropiat. Va face cineva o surpriză şi o să realizaţi cât de mult vă iubeşte acea persoană, şi poate o să facă parte din viaţa voastră, dacă nu era.

RAC

Sfera sentimentală e animată frumos şi o să vă-nțelegeți mult mai bine cu fiinţa iubită, iar dacă n-aveţi pe nimeni, apare sau reapare cineva. Poate le organizaţi copiilor un party, să se bucure într-un parc de agrement sau într-un club, un loc de joacă special amenajat pentru ei.

LEU

O ieşire în alt oraş ar mai spăla tensiunile din viaţa de cuplu şi aţi avea parte de-un plus de romantism – e de-ncercat. E cineva care vrea să vă scoată la o cafea să luaţi în calcul un proiect de afaceri dacă vă interesează cât de cât o să vă duceţi la întâlnire, dacă nu vă faceţi alt program.

FECIOARĂ

Vă scoate cineva la un târg, e expoziţie, vă duceţi la film sau la un spectacol, e ceva care-o să vă placă. Poate daţi o fugă în oraşul vecin sau în cartierul vecin, să staţi la masă cu rudele apropiate, c-o fi o aniversare sau se botează un copilaş.

BALANŢA

E cineva care o să se insinueze frumos în viaţa voastră şi o să vă meargă bine împreună, c-o să vă puneţi toate calităţile la bătaie. Se pare că sunteţi invitaţi la o petrecere de nuntă sau de botez, o fi o reîntâlnire după 20-30 de ani de la terminarea liceului, a facultăţii şi o să fie cu fast.

SCORPION

O să puteţi resuscita o relaţie care se răcise de o vreme, dar o să puteţi fi din nou împreună. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, îi chemaţi pe prieteni, şi pe rudele apropiate să trageţi un chef de zi aniversară sau pentru că vă e dor de ei.

SĂGETĂTOR

Întâlnire emoţionantă cu cineva care ar vrea să facă parte din viaţa voastră şi aşteaptă un răspuns de la voi. Se pot întâmpla multe lucruri noi în viaţa voastră şi o să luaţi un avânt nebănuit, că vine anul vostru special, cu Jupiter în zodia voastră, el fiind patronul zodiei.

CAPRICORN

Relaţia sentimental avansează, dar cu paşi mici spre stabilitatea şi armonia de care-aveti nevoie – poate ieşiţi la o cină romantică. Se observă o cheltuială, c-aveţi de luat un cadou cuiva sau vă duceţi la o nuntă şi o să coste, dar n-o să faceţi rabat de la calitate.

VĂRSĂTOR

Poate vă duceţi la o ceremonie, vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în lumina relfectoarelor. O ieşire cu prietenii, cu copii cu tot, la o manifestare artistică, sportivă, ori de alt gen, o să vă prindă bine, să reveniţi cu altă stare de spirit.

PEŞTI

O veste bună de la cineva de care sunteţi îndrăgostiţi şi o să vă răspundă cu aceeaşi monedă, sentimentele sunt reciproce. Poate sunteţi aşteptaţi departe, şi-o să luaţi drumul pân-acolo să zicei cuiva un ”La mulţi ani”, casa de piatră sau felicitări pentru vreun succes sau mai multe.