Horoscop Neti Sandu 18 Iunie 2018. Leii au parte de reusite

O sa facem tot ce depinde de noi sa ni se recunoasca niste drepturi, sa ni se dea castig de cauza, sa primim banii, functia sau un “multumesc” macar, pentru tot ce am realizat.

BERBEC – Un castig, v-alegeti cu acei bani pe care i-ati cerut demult, dar abia acum s-o fi gasit sponsor sau bunavointa din partea celor care va datorau bani. O persoana de care sunteti atasati sufleteste va cauta si relatia poate avansa spre casatorie, dar se pare ca nu va grabiti.

TAUR – O sa va recapatati niste drepturi, bunuri, poate se-ncheie un proces si va luati banii, averea inapoi, sau va fi o reparatie morala. Poate-o sa va aliati cu niste colegi de breasla sa lucrati in particular ca sa va suplimentati veniturile.

GEMENI – Noi provocari, vi se propune un job sau sa deveniti sefi, sa faceti ceva care v-ar pune in valoare si v-ar aduce un venit consistent. O sa fiti mai des vazuti pe la evenimente mondene si o sa va faceti atat prieteni cat si relatii care or sa va prinda bine.

RAC – Se definitiveaza o situatie si veti capata alt statut, poate un salariu mai bun va permite un credit cu care sa va luati casa ori sa-ncepeti o afacere. O noua iubire la orizont si o sa va-ntelegeti de minune, o sa puteti reveni si la o dragoste mai veche si de-abia acum sa mearga cum trebuie.

LEU – O suma de bani, sefii vor gasi o forma de recompensa pentru ce ati muncit pana acum si va fi un bun stimulent pentru viitor, sa mentineti stacheta sus. O atmosfera mult mai placuta la serviciu, la scoala, in colectivitatea din care faceti parte si or sa iasa lucruri de calitate din mainile voastre.

FECIOARA – Va puteti asocia cu niste oameni dispusi sa puna umarul la o munca grea si de durata, sa faceti tot ce va sta in puteri sa duceti proiectul la bun sfarsit. Se poate sa va ganditi la casatorie, daca aveti unde sa locuiti, iar daca nu, poate gasiti o solutie, luati un credit de la banca.

BALANTA – Poate va mai luati ceva de lucru in particular si o sa aveti o mai mare lejeritate financiara, sa va duceti pe cate undeva in week-end-uri, in vacanta. Se poate sa incasati niste bani, sa vi se plateasca niste ore suplimentare si sa va asigurati banii pentru cheltuielile zilnice.

SCORPION – E agitatie la serviciu, dar poate reusiti sa le atrageti atentia sefilor, sa nu uite sa va treaca pe lista de premiere, c-ati dat dovada de munca sustinuta. Or sa va contacteze niste oameni care vor sa lucrati impreuna si daca e ceva mai bun decat ce aveti s-ar putea sa va dati acordul.

SAGETATOR – O confirmare ca ati luat un examen, ca vi s-a aprobat o cerere de credit bancar sau ca sa fiti scutiti de o rata sau de niste taxe, ori poate vreti un salariu in avans. Ati putea obtine o inlesnire, cateva zile libere, un concediu care sa va priasca sau chiar o numire in functie.

CAPRICORN – Intalnire de afaceri si poate picati de acord in toate privintele si-o sa treceti la fapte, sa puneti in aplicare un plan cu care sa nu dati gres. Un succes in sfera legalizari si o sa vi se confirme acel statut la care aspirati de multa vreme.

VARSATOR – Se contureaza o suma de bani, va recuperati poate o suma blocata candva, ori poate luati un imprumut de la banca, daca nu veti scoate banii dintr-un depozit. Invitatie la plimbare, oricat de departe, cu plecare de maine, eventual si o sa revedeti si o persoana draga sau poate niste rude.

PESTI – Se poate sa primiti ok-ul pentru o angajare, sa treceti pe alt post si sa luati mai multi bani, e momentul sa atrageti privirile sefilor asupra voastra. O sa treaca probabil, niste prieteni pe la voi diseara si sa puneti la cale o excursie sau un eveniment festiv.