După nuntă, mama lui Meghan Markle a devenit prietenă la cataramă cu o influentă vedetă. Au făcut și yoga împreună

O lume întreagă a fost cu ochii pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, la nunta regală. Fericită, dar în lacrimi, singură, o prezență complet diferită de restul celor care au patricipat la nuntă, Doria a fost centrul atenției. Însă prea multe despre oamenii cu care a vorbit, despre interacțiunile sale, nu a ajuns în presă.

Așa că vine ca o surpriză declarația celebrei Oprah, care a mărturisit recent că Doria a vizitat-o, dând de înțeles că au o relație apropiată.

Sigur, paparazzii au fost cei care au surprins-o pe Doria intrând și ieșind din reședința sa, așa că vedeta s-a simțit obligată să dea explicații, mai ales că presa a scris că Doris, instructor de yoga, a plecat încărcată de cadouri de la Oprah.

Mai mult, s-a speculat că Oprah a încercat să o mituiască pe Doria cu cadouri pentru a obține un interviu cu ea.

”Ziarele au scris că mama lui Meghan a venit la mine acasă și că a plecat cu o grămadă de cadouri. Știți ce cadouri erau?

În primul rând, e foarte bună la yoga, așa că i-am zis: <<Ia-ți și salteaua de yoga și încălțămintea pentru cazul în care vrem să facem yoga pe pajiște>>. Așa că într-una dintre sacoșe era salteaua pentru yoga, iar în cealaltă era prânzul”, a explicat Oprah într-un interviu recent.

Mama lui Meghan, înnebunită după kumquat

Cât despre ce fel de mâncare a primit Doria de la Oprah, ambele cu origini africane, e vorba despre un fruct numit kumquat (seamănă cu citricele, doar că e lunguieț și se consumă cu tot cu coajă).

Cele două au vorbit în prealabil și Oprah a aflat că acest fruct îi place Doriei, în vârstă de 61 de ani. Acela a fost momentul când i-a spus că are un astfel de arbore în curte și așa se explică cea de-a doua sacoșă cu care Doria a plecat din vizita de la Oprah.

Asta e mită?

Cât despre ”mita” oferită în schimbul unui interviu, Oprah are un singur lucru de spus: ”E vorba despre niște fructe. Dacă puteți obține un interviu doar în schimbul unor fructe, atunci mă bag și eu!”.

Presa a scris zilele trecute că Doria are interdicție în a da detalii de la nunta regală, că nu poate povesti nici măcar prietenelor cum a fost la Londra, în cea mai importantă zi pentru fiica sa.