Cum a anunțat Bianca Drăgușanu despărțirea de Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit și nu mai este cale de împăcare. Cei doi și-au spus adio și au decis să meargă fiecare pe drumul lui.

Bianca Drăgușanu a vorbit des despre problemele în relații, în emisiunea pe care o moderează și astfel a dat de înțeles că nici la ea în casă lucrurile nu sunt atât de roz.

Fie că a vorbit despre regulile de bază pentru a repara lucrurile în caz că ai făcut sau ai spus ceva care a dăunat relației tale sau a vorbit despre nefericirea în cuplu, Bianca Drăgușanu a oferit indicii despre despărțirea dintre ea și Victor Slav, ce părea să fie inevitabilă.

În ultimul timp, în fiecare zi, Bianca Drăgușanu a oferit sfaturi despre relații, însă nimeni nu știa în acel moment că este vorba chiar despre ea și fostul ei iubit. Bianca Drăgușanu a vorbit și despre ciorba reîncălzită, care nu mai are același farmec, deci să nu mai sperăm la o împăcare între ea și Victor Slav?

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au mai despărțit în trecut, apoi au reluat legăturile și după ce au format din nou un cuplu, au devenit părinții micuței Sofia Natalia, în 2016, de care sunt foarte mândri.

Bianca Drăguşanu vorbeşte despre nefericirea în cuplu: “Iubirea mea, e gata. Nu mai avem cum să continuăm împreună şi asta e”

Bianca Drăguşanu a mărturisit că are două prietene căsătorite şi nefericite, doar ca una din ele are curajul să îi recunoască asta soţului ei.

“Ambele sunt nefericite, însa doar una are curajul să îi spună bărbatului ei asta. Cealaltă a oftat spunând ca o admiră pe cealaltă pentru curajul ei.”, a spus Bianca Drăguşanu, după seara petrecută în compania prietenelor.

“Şi m-am gândit eu că iubirea înseamnă de fapt curaj şi când începe, şi când se termină. La început eşti curajos pentru că cunoşti o persoană, eşti curajos pentru că îşi deschizi viaţa şi sufletul în faţa ei şi la final eşti curajos dacă îţi priveşti partenerul în ochi şi îî spui:

‘Iubirea mea, e gata. Nu mai avem cum să continuăm împreună şi asta e’. Pentru cea care se complace în relaţia nefuncţională, îmi apre rău pentru ea, pentru că până înţelegem cum să ne trăim viaţa, viaţa se cam termină.”, a continuat blondina.

În ceea ce priveşte a doua şansă, Bianca Drăguşanu e fermă: o oferă dacă o meriţi. Dacă ai călcat strâmb din nou, nu este adepta încercărilor nenumărate care, în opinia ei, au aceeaşi finalitate, despărţirea.

“Împăcarea poate fi şi bună pentru că a doua şansă e mereu bine venită. Dar a doua, nu a noua sau a o suta. Pur şi simplu ţi-a venit mintea la cap şi eu te primesc înapoi”, a fost părerea Biancăi Drăguşanu, în ceea ce priveşte a doua şansă într-o relaţie.