Horoscop Neti Sandu 13 iunie 2018. Relații armonioase în familie și planuri de viitor pentru o zodie

Putem semna contracte, să deblocăm tot felul de situaţii care ne-au blocat succesul şi să comunicăm în linie dreaptă cu cei de care ne pasă.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne apărăm bunurile, tot ce-i al nostru.

BERBEC:

Vă-ntâlniţi cu grupul să povestiţi ce mai e nou în viaţa voastră şi să fixaţi ceva pentru zilele libere de la sfârşitul săptămânii. Poate semnaţi un act care să v-aducă o casă, o maşină, un job nou, o plecare în vacanţă, e ceva pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi o să fie ca o recompensă.

TAUR:

Se poate să preia o parte din cheltuieli şi coechipierul de viaţă şi să mai faceţi şi altceva cu banii decât de obicei, să va-ngrijiți şi de voi. Se poate să bateţi palma pentru o afacere şi să vă puneţi de acord cu cei din echipa să fiţi sincron, să meargă totul ca la carte şi să vină şi banii.

GEMENI:

Prezenţa cuiva poate aduce un plus de lumină şi speranţă în viaţa voastră pentru că sunt reciproce sentimentele. O definitivare, luaţi startul într-o nouă aventură de viaţă personală, vă focusați pe traiul în doi şi o să puneţi mult suflet, să fiţi şi fericiţi.

RAC:

O cunoştinţă din străinătate vă face o invitaţie s-ajungeţi la reşedinţa sa şi petreceţi câteva zile împreună. Or să vă intre banii pe care-i aşteptaţi, dar pân-atunci scoateţi de la saltea, şi-o să-i puneţi la loc, să vă mai puteţi împrumuta la propriul buzunar data viitoare.

LEU: Poate n-ar strica să faceţi un consult medical să vedeţi cum staţi cu sănătatea să fiţi pregătiţi pentru concediu. Aţi putea pune pe roate o afacere, un parteneriat care să vă asigure un trai mai confortabil şi să întreţineţi această relaţie, să vă bucuraţi de venituri suplimentare.

FECIOARĂ:

Se poate să vi se dea un nou proiect în lucru şi să vă-ncânte ideea că o să vă puteţi face şi voi remarcaţi din nou. O problemă din trecut revine şi pare să fie o tentativă de împăcare din partea cuiva cu care-aţi încheiat o relaţie, dar ultimul cuvânt nu s-a spus încă.

BALANŢĂ:

O problemă de suflet va răscoleşte, dar îi puteţi veni de hac dacă deschideţi subiectul cu persoana care va ţine în tensiune. Se-anunţă bani, poate câştigaţi un proces, de la slujbă, poate vi se mai dau ceva adaosuri, dar în principiu par să fie recuperări, bani din urmă.

SCORPION:

Vă interesaţi la banca de un credit, de o formulă care să v-ajute financiar să rezolvaţi nişte probleme de familie. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare radicală, să vă luaţi casă, maşină, să vă căsătoriţi, să plecaţi din ţară, să lucraţi acolo, sau să locuiţi pentru că vă căsătoriţi.

SĂGETĂTOR:

Poate vă duceţi la un eveniment monden şi să fie şansa voastră de a întâlni pe cineva cu care să intraţi într-o relaţie de cuplu! Întrevedere de afaceri ca să vedeţi în ce măsură vă avantajează postura de şef, ori de coordonator, ca să fiţi în elementul vostru.

CAPRICORN:

Se poate să primiţi ok-ul pentru o angajare, să vă transferaţi la alt loc de muncă şi să vă construiţi o carieră serioasă. Vă puteţi găsi o nouă locuinţă şi să faceţi pasul cel mare să vă mutaţi la casa voastră pentru că vreţi să vă-ntemeiați o familie.

VĂRSĂTOR:

Vă puteţi întâlni omul alături de care să fiţi împliniţi sufleteşte şi să vă bucuraţi de fiecare clipă petrecută alături de această persoană. Posibile noutăţi în sfera profesională şi dacă o să fiţi la înălţime va urma o promovare, o să ocupaţi un fotoliu de şef, manager.

PEŞTI:

O ieşire în lume ar putea fi şansa voastră de a vă face şi alţi prieteni, cunoştinţe care să rămână în cercul vostru de oameni apropiaţi. Puteţi câştiga o sumă importantă de bani dacă demaraţi o afacere şi veţi fi perseverenţi, o să vă daţi tot interesul să păstraţi această sursă de bani.