Astrolog: Previziunile verii 2018. Se anunta schimbari majore pentru doua zodii

Va fi vara împlinirilor şi a momentelor fericite în familie pentru majoritatea zodiilor. Dar cele mai norocoase vor fi semnele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător ) şi de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), scrie site-ul zodiata.com.

Potrivit sursei citate, nativele cu semn de Apă (Rac, Scorpion, Pești) vor avea o vară mai puţin strălucitoare decât cea de anul trecut, dar în iulie se vor bucura să scape de poveri care le apasă sufletul.

Berbec

Vei avea o vară plină de surprize, dar vestea bună este că cele mai multe dintre ele vor fi fericite și vor deschide în calea ta noi perspective. Gândeşte-te bine la dorinţele neîmplinite de până acum şi încearcă să le transformi în realitate. În vara aceasta, prietenii sau familia vor fi alături de tine şi te vor ajuta să reuşeşti.

Îndeosebi, luna iulie va fi perioada cea mai frumoasă și cea mai fericită, cu multe împliniri și bucurii. În iunie, câtă vreme Marte este retrograd, nu va fi simplu să rezolvi problemele de cuplu, iar programul de muncă va rămâne încărcat.

Taur

Puține evenimente astrale majore vor influența zodia ta, ceea ce înseamnă că vei beneficia de o vară liniștită și senină, cu foarte puține schimbări și evenimente nedorite.

Vestea bună este că astrele vor colabora pentru a te ajuta să îți pui în aplicare toate planurile, așa cum le-ai gândit. Nu te lăsa descurajată de micile probleme cotidiene care apar din când în când și nici de bugetul modest.

Fă haz de necaz și păstrează-ţi speranţa pentru că Jupiter din Casa profesiei îţi oferă şanse noi să îţi lărgeşti domeniul de lucru sau să prinzi o promovare.

Gemeni

Vara începe pentru zodia ta sub semnul Lunii noi și te anunță că trebuie să te confrunţi cu experienţe deosebite și evenimente care îți vor marca viitorul. Va trebui să găseşti echilibrul perfect între stabilitate şi schimbare, mai ales pe plan emoţional.

Nu trebuie să te temi să rupi legătura cu anumite persoane din trecut, dar păşeşte cu precauţie într-o nouă relaţie. Perioada 12 – 30 iunie va fi cea mai frumoasă din toată vara.

Dacă îţi doreşti o slujbă nouă, apare o şansă bună în preajma zilei de 18 august, când eclipsa de Lună plină din Vărsător poate aduce schimbări mari în viața ta.

Rac

Jupiter te ajută să începi primele săptămâni de vară cu mult optimism. Vei fi plină de energie şi vei reuşi să te ocupi de tot felul de lucruri prin casă, să renovezi și să îți îmbunătățești condițiile de trai. Pe de altă parte, îți vei face și planuri noi, care nu au nimic în comun cu preocupările tale zilnice.

Singura perioadă critică din vară ar putea fi luna iulie când, din cauza temperaturilor ridicate, este posibil să apară probleme medicale. În luna august, eclipsa de Lună plină din data de 18 te ajută să iei o decizie legată de partenerul de viaţă și să întâmpini mai uşor o posibilă schimbare în carieră.

Leu

Vara aceasta, două dintre cele mai importante astre ale zodiacului, Mercur și Venus, se intersectează în zodia ta, la mijlocul lunii iulie.

Dacă, în luna iunie, nu vei avea parte de evenimente deosebite, din iulie poți fi sigură că viața ta va fi altfel. Cele două astre vor accentua atât relația de iubire și căsnicia, cât și relaţiile de muncă, prieteniile care te pot ajuta să faci un pas înainte și să găseşti un salariu mai bun.

În ceea ce privește banii, luna august va fi luna cheltuielilor şi a vacanțelor. Se pare că bugetul tău se va echilibra abia la mijlocul toamnei.

Fecioară

Lunile de vară aduc prosperitate, șanse și noutăți în viața ta. Iunie este luna cea mai importantă din punct de vedere al deciziilor și îţi vei defini mai bine scopurile. Iulie este luna în care trebuie să aduni bani și să îți restabilești prioritățile, pentru că vor apărea anumite schimbări.

Dar, în august, începe cu adevărat perioada frumoasă a verii, cu reușite, victorii și împliniri. Venus te ajută să pui pe roate câteva proiecte importante și profitabile.

Balanță

Unele lucruri rămân neterminate, dar cele mai importante probleme pot fi rezolvate fără costuri suplimentare. Pui la cale câteva planuri noi împreună cu familia și încerci să schimbi lucrurile sau obiceiurile vechi, care nu vă aduc niciun folos.

Dorinţa ta de schimbare este tot mai puternică şi se va simți și la locul de muncă, unde vei reanaliza priorităţile.

Cu toate acestea, trebuie să găseşti o formulă de compromis și să te achiți de obligaţiile pe care ţi le-ai asumat deja. Venus îți poate oferi o șansă să avansezi, în luna iulie. Iar, în august, Saturn te îndeamnă să pui capăt cât mai repede unei relaţii care te necăjeşte.

Scorpion

Zilele de vară sunt cele mai frumoase pentru zodia ta, iubitoare de căldură și de călătorii. Vei avea parte de o vacanță minunată și de relaxare, dar, pentru a pleca de acasă fără griji, ai multe de rezolvat în luna iunie.

Marte, astrul guvernator al zodiei tale, este încă retrograd, la început de vară, și complică situațiile mai dificile de la serviciu, dar și relațiile importante din viața ta.

Din iulie, când își încheie retrogradarea, tot el te va ajuta să rezolvi problemele sentimentale din trecut şi să îţi vindeci rănile.
Săgetător

Este timpul să redescoperi lucrurile frumoase din relația de cuplu, să retrăiești pasiunea de la început și să planifici vacanțe în locuri inedite. Vara aceasta îți poate împlini multe dorințe, dacă ai răbdare și îți convingi partenerul să fie de acord cu toate propunerile tale.

În luna iulie, urmăreşti câteva scopuri clare, mici pentru alţii, dar foarte importante pentru tine.

Chiar dacă ceilalți nu te sprijină, Jupiter veghează şi te va ajuta să îţi vezi visele cu ochii, mai ales în perioada 13 – 24 iulie. Din august, când Saturn își încheie perioada retrogradă, poți visa și la proiectele mari, care costă mult și presupun un efort susținut. Multe obstacole dificile vor fi trecute mai ușor.

Capricorn

Vara aceasta îţi va aduce zile mai liniştite şi afecţiune din partea celor apropiaţi. Jupiter, planeta progresului, te îndeamnă pe o nouă direcţie, iar Saturn îți face calea mai ușoară.

Orice alegere vei face, va fi spre binele tău. Este timpul să te bucuri de stabilitate, să faci planuri solide pentru viitor sau să te căsătoreşti, dacă ești singură și ești dispusă să îți întemeiezi o familie.

Vărsător

Va fi o vară lipsită de surprize neplăcute și de evenimente ieșite din comun, vei avea parte de multe zile senine și de armonie în familie.

Iar Saturn și Jupiter îți vor oferi o conjunctură astrală benefică și vei descoperi că viața este plină de posibilități! În luna iunie, fii atentă la toate șansele profesionale care apar în domeniul tău.

Poți avea ocazia să preiei conducerea unui proiect sau a unei echipe de oameni. La început, situația va evolua destul de lent, dar totul se va schimba în august, când lucrurile se precipită și apar și câștigurile așteptate. În ceea ce privește viața personală, vei avea parte de împliniri în dragoste.

Pești

Simbolul zodiei tale sunt doi peşti care înoată în direcţii opuse, dar rămân împreună, legaţi de un fir nevăzut. Aceste două forţe opuse te vor pune la încercare pe tot parcursul verii, mai ales că patronul zodiei tale, puternicul Neptun, va fi din nou în mișcare retrogradă.

Această etapă din tranzitul neptunian se va încheia la jumătatea lunii noiembrie, iar, până atunci, vei descoperi multe lucruri simple care te pot face mai fericită.