Horoscop de weekend, 12 – 13 ianuarie 2019. Urmeaza doua zile de incercari pentru cateva zodii

Citeste previziunile astrale pentru zodia ta:

Berbec

Petreci mult timp cu prietenii, în acest weekend. Fie că optaţi pentru activităţi în aer liber sau pur şi simplu alegeţi să staţi şi să povestiţi, weekendul reuşeşte să îţi încarce bateriile.

Taur

Îţi îndrepţi atenţia către o persoană specială din viaţa ta. Discutaţi despre orice vă trece prin minte şi ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine.

Gemeni

Petreci timp cu persoana iubită, dar găseşti timp şi pentru familie. Acest tip de interacţiuni te ajută să scapi de stresul care s-a tot acumulat în ultima perioadă.

Rac

Reuşeşti să clarifici o situaţie importantă la care te-ai tot gândit în ultima perioadă. În plus, discuţiile pe care le ai duc la rezolvarea unor probleme mai vechi.

Leu

În continuare îţi concentrezi atenţia asupra locului de muncă şi vrei să arăţi că eşti profesionist. Indiferent de ce sarcini ţi se oferă, ştii că o să duci totul la un sfârşit.

Fecioară

Petreci timp cu familia şi reuşiţi să rezolvaţi o serie de conflicte despre care aţi tot evitat să discutaţi. Tensiunea dispare şi reuşeşti să găseşti curajul de a spune ce gândeşti.

Balanţă

Reiei legătura cu un prieten vechi, cu care nu ai mai discutat de mult timp. Vorbiţi tot weekendul şi te bucuri să descoperi că prietenul tău nu s-a schimbat.

Scorpion

Îţi concentrezi atenţia asupra unui proiect important de care nu ai putut să te ocupi în ultima perioadă. În sfârşit, reuşeşti să găseşti liniştea de care ai nevoie.

Săgetător

Vrei să faci curat în jurul tău. Fie că este vorba de casă, de organizarea biroului sau pur şi simplu de a face curăţenie în viaţa ta, eşti determinat să alungi orice formă de mizerie.

Capricorn

Accepţi orice provocare îţi iese în cale şi reuşeşti să treci cu uşurinţă peste orice problemă sau conflict. Ai determinarea de care ai nevoie pentru a nu renunţa.

Vărsător

Socializezi şi cunoşti mulţi oameni noi, interesanţi, care te vor ajuta să avansezi pe plan profesional. În plus, începi să acorzi tot mai multă atenţie sectorului spiritual.

Peşti

Acorzi atenţie timpului petrecut de unul singur. Ai nevoie să te relaxezi şi să-ţi reîncarci bateriile. Te confrunţi cu o problemă de sănătate.