Horoscop de week-end, 9-11 noiembrie 2018. Unele zodii se confrunta cu probleme de sanatate

În timp ce unele zodii se vor confrunta cu unele probleme de sănătate în acest sfârșit de săptămână, altele vor avea parte de cheltuieli neprevăzute. O zodie riscă să își strice imaginea.

Horoscop de weekend. Berbec

Pentru Berbeci se întrevăd călătorii, fie și unele scurte. Acești nativi trebuie să aibă mare grijă la drum, dacă se vor afla la volan, deoarece sunt distrași de tot felul de gânduri. Berbecii trebuie să evite deciziile importante. Nativii acestei zodii se vor relaxa duminică, primind ajutorul celor dragi în acest sens.

Horoscop de weekend. Taur

Taurii vor avea câteva cheltuieli necesare pentru traiul zilnic, dar nu vor simți disconfort în plan financiar, deoarece vor avea sprijin din partea partenerului de viață sau a unei alte persoane apropiate. Nativii acestei zodii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor.

Horoscop de weekend. Gemeni

Gemenii se vor lupta în acest weekend cu stări contradictorii. Acestor nativi le este recomandat să se relaxeze, chiar dacă și în privința modului de relaxare se pot răzgândi fără încetare. Abia duminică, Gemenii vor începe să se simtă mai bine.

Horoscop de weekend. Rac

Racilor le este recomandat să facă plimbări în aer liber și să se gândească serios la evenimentele și aspectele importante din viața lor. Acești nativi riscă să se confrunte cu câteva probleme de sănătate. De aceea, le este recomandată odihnă și îngrijire.

Horoscop de weekend. Leu

Leii vor avea de-a face cu tensiuni în relațiile cu prietenii. Nu este cazul să lupte să îi convingă de ceva. Acestor nativi le este recomandat mai degrabă să se odihnească și să își vadă de propriile planuri.

Horoscop de weekend. Fecioară

Fecioarele s-ar putea confrunta, vineri si sâmbătă, cu altercații cu cineva de la locul de muncă ori cu o instituție oficială. Totul va fi bine dacă acești nativi vor fi prudenți și vor vorbi direct și la obiect. Duminică va fi despre relaxare și persoane dragi.

Horoscop de weekend. Balanță

Balanțele riscă să își strice imaginea în fața celorlalți, dacă acceptă să intre într-o situație fără să se pregătească în prealabil.

Horoscop de weekend. Scorpion

Este posibil ca Scorpionii să aibă cheltuieli neprevăzute care să le strice starea de spirit. Acestor nativi le este recomandat să fie calmi și prudenți, precum și să își dozeze cât mai bine energia – capitol la care nu stau prea bine în această perioadă.

Horoscop de weekend. Săgetător

Săgetătorii își vor analiza relațiile și parteneriatele, în ideea unei reorganizări. Este timpul ca acești nativi să pună la punct câteva lucruri care îi deranjează de multă vreme.

Horoscop de weekend. Capricorn

Capricornii se desprind cu greu de muncă în acest weekend. Însă, este foarte posibil ca acești nativi să fie supărați de anumite probleme de sănătate, mai ales legate de aparatul respirator ori de cel digestiv.

Horoscop de weekend. Vărsător

Vărsătorii simt nevoia de atenție și multă iubire, însă, deocamdată, le este recomandat să își demonstreze singuri iubire și să se bucure de timp și activități plăcute pentru ei înșiși.

Horoscop de weekend. Pești

Peștii sunt extrem de ocupați în acest weekend, fie cu o curățenie amănunțită, cu reparații ori cu achiziționarea unor bunuri. Le este recomandată prudență, mai ales că vor apărea tensiuni în relațiile cu cei dragi. Nu este exclusă o petrecere surpriză.