Cat de mare s-a facut fetita Gabrielei Cristea! Victoria a inceput sa mearga singura

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare si indragite prezentatoare TV din Romania. Nu exista persoana sa nu fi auzit de ea.

Pentru faptul ca nu s-a putut intoarce la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, locul ei fiind ocupat la momentul respectiv de Bianca Dragusanu, bruneta a luat decizia de a schimba postul de televiziune.

In momentul de fata, pe Gabriela Cristea putem sa o vedem prezentand emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, care se bucura de un real succes.

Aceasta si-a demonstrat ca poate face audienta la orice ora primeste emisiunea. Bruneta are o mare experienta in ceea ce priveste emisiunile in direct, ii si place foarte mult, iar acest lucru se vede. Are si foarte multi fani, cu care incearca sa tina legatura cat poate de mult.

Despre ea se poate spune ca este o femeie implinita. Are o cariera in plina ascensiune si o familie superba. Este mamica a unei fetite superbe, Victoria, care ii da sens vietii sale. Gabriela si-a dorit foarte mult un copil, iar acum visul i s-a implinit.

Articolul continuă după reclame

De curand, micuta a implinit un an de zile, iar parintii i-au organizat o petrecere alaturi de cele mai importante persoane din viata lor.

Gabriela Cristea nu a vrut sa respecte traditiile, iar aceasta a luat decia de a-i pune obiecte mai moderne pe tavita, nu cum se obisnuia cu ani in urma. A ales de pe tavita trei lucruri: pixul, oglinda si banii. Micuta Victoria a avut parte de un tort superb, cu trei etaje.

Gabriela Cristea i-a facut un cont de Instagram fetitei sale si acolo incarca periodic poze si filmulete cu evolutia micutei. De curand, aceasta a incarcat un filmulet in care Victoria merge singura. Este incredibil de simpatica.