Horoscop de Florii. Ce floare ești în Zodiacul Floral și ce destin vei avea

Acest tip de horoscop dezvăluie informații prețioase despre caracteristicile fiecărui nativ, dar și zilele norocoase.

Horoscop de Florii: Data în care te-ai născut are corespondente în zodiacul floral, astfel că pentru a avea ce ți-a rezervat destinul în funcție de horoscopul floaral, dar și care sunt zilele tale norocoas, este foarte simplu.

Fiecare zodie din horocopul floral are propriile trăsături și elemente specifice. Iată care sunt florile fiecareia dintre cele 12 zodii și ce semnificație au acestea.

Caprifoiul (21 martie – 20 aprilie) – în horoscopul european, Zodia Berbec

Caprifoiul mai este cunoscut drept Mâna Maicii Domnului. Această plantă semnifică puterea de a face față oricărei situatii, oricat ar fi de dificil. Nativii acestei zodii reușesc, precum caprifoiul, ajung un varf cu ușurință și au putere de luptă în orice împrejurare grea a destinului.

Caprifoiul și zilele norocoase – 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33.

Macul (21 aprilie – 21 mai) – în horoscopul european, zodia Taur

Macul este o floare frumoasă și elegantă care semnifică sensibilitatea, delicatețea, finețea, sublimul dintr-o persoană. Nu-i de mirare că nativii reprezentati de această floare au înclinații spre frumos, spre artă.

Iși trăiesc viața la cote înalte, de multe ori, la limită. Le place să treacă prin tot felul de teste, să riște și să câștige. Astfel de persoane au noroc în viață, dar la polul opus, teste la care ar putea fi supuse se dovedesc uneori, de netrecut.

Lavanda (22 mai – 21 iunie) – în horoscopul european, zodia Gemeni

Lavanda este unică prin mirosul îmbătător și inconfundabil pe care-l putem simți cu ușurință de la mare depărtare. La fel și Gemenii. Au mare impact asupra celor din jur, se fac mereu plăcuți și stârnesc cu ușurință admirația celorlalți. Sunt creativi și norocoși.

Iris (22 iunie – 22 iulie) – în horoscopul european, zodia Rac

Nativii acestei zodii sunt reprezentați foarte bine de Iris, iar asta pentru că se nasc cu o intuiție demnă de invidiat, care îi îndruma pe cele mai bune căi în viată. Nativii zodiei Iris se bucură de tot ce au mai bun alături de ceilalți, fără egoism, fiind extrem de familiste și având grijă să-i păstreze aproape pe toți cei dragi.

Floarea Soarelui (22 iulie – 22 august) – în horoscopul european, zodia Leu

Nativii acestei zodii sunt persoane carismatice și seducătoare care impun respect și admirație. Au mereu puterea de a atrage atenția tuturor celor din jur, doar prin simplul fapt că debordează de încredere în sine. Aceste persoane sunt lideri înnăscuți.

Zorele (23 august – 22 septembrie) – în horoscopul european, zodia Fecioară

Vesele și șarmante, pesoanele născute sub acest semn zodiacal sunt asemeni zorelelor: deoarece sunt populare și șiubite de toată lumea. Nativii au un simț practic foarte dezvoltat și sunt singurii din Zodiac capabili să se apropie de perfecțiune.

Trandafir (23 septembrie – 22 octombrie) – în horoscopul european, zodia Balanță

Eleganța este principala trăsătura a nativilor acestei zodii, dar și un simț estetic bine dezvoltat. Pe de altă parte, trandafirii, asemeni balanețelor, sunt aprige luptătoare, corecte și iubitoare de dreptate și înțeapă cu spinii lor pe oricine se va dovedi minincinos, oportunist.

Crizantemă (23 octombrie – 21 noiembrie) – în horoscopul european, zodia Scorpion

Sunt persoane complexe, la fel ca și florile care le reprezintă. Nativii au un potențial enorm de cunoaștere, implicare și găsire a drumului spre succes. Iar asta deoarece au înclinații mari către studiu și aprofundare, iar ambitia este una dintre cele mai puternice caracteristici ale lor. Rareuri dau greș în viață.

Narcisa (22 noiembrie – 21 decembrie) – în horoscopul european, zodia Săgetător

Nativii sunt persoane armonioase, vesele si optimiste, îndrăgostite de viață și de partenerii lor. Norocul este de partea lor mai tot timpul și au o putere inegalabila de a duce la capăt orice își propun.

Garoafa (22 decembrie – 19 ianuarie) – în horoscopul european, zodia Capricorn

Garoafa se identifică prin responsabilitate, determinare și statornicie, fiind și cele mai importante caracteristici care îi definesc pe nativii zodiei Capricorn. Garoafele sunt flori rezistente, puternice, greu le doboară vicistitudinea vremii. Voința lor este de neclintit, astfel că nativii sunt dispuși sa meargă până la capătul lumii!

Orhideea (20 ianuarie – 18 februarie) – în horoscopul european, zodia Vărsător

Sunt persoane originale și extravagante, iar cei născuti în Vărsător sunt caracterizați de sofisticatele Orhidee. Sunt persoane sociabile care interactionează ușor și care au abilitatea de a se face foarte ușor plăcute în societate. Au un stil fermecător și original. Nimic nu e imposovil pentru nativii zodiei Vărsător.

Nufăr (19 februarie – 20 martie) – în horoscopul european, zodia Pești

Cea mai clara trăsătură a nativilor acestei zodii este stabilitatea. Iubesc apa, viața, liniștea, sunt devotate iubirii până la capăt. Nufărul este o plantă sacră ce simbolizează bucurie, renaștere, fertilitate.