Soarele intră în zodia Taurului. Lucrurile se schimbă la 180 de grade şi se lasă cu surprize

De astăzi soarele intră în zodia Taurului, iar asta va aduce tot felul de schimbări în vieţile noastre. Taurul este guvernat de Venus – planeta frumuseţii.

Soarele intră în zodia Taurului pe 20 aprilie 2019 şi va aduce tot felul de schimbări în vieţile noastre. Ne aşteaptă o perioadă excelentă, cu astrele de partea noastră.

Trebuie să avem doar puţină răbdare până când visurile vor deveni realitate. Pentru prima dată după mai bine de 80 de ani, Soarele intră în zodia Taurului, fenomen ce se petrece pe 20 aprilie 2019, iar pe 22 aprilie va face conjuncţie cu planeta Uranus. Soarele intră în zodia Taurului

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit ce înseamnă acest lucru şi cum ne afectează.

Potrivit atrologului, ne aşteaptă o perioadă în care totul progresează, totul se înnoieşte. Lucrurile se schimbă la 180 de grade. Avem parte de lucruri neaşteptate, ba chiar putem spune că este o lună a surprizelor!

Taurul guvernează banii “Oamenii se gândesc mai mult la partea financiară, la acumulare, la avuţie. Dar Taurul nu înseamnă doar bani, ci şi tot ce ţine de zodia frumuseţii”, spune astrologul.

Fiind influenţaţi de o zodie a frumuseţii, putem să ne aşteptăm, desigur, ca femeile să fie vizate. De parcă. nu am fi fost oricum preocupate de tot ce ţine de frumuseţe: modă, machiaj, estetică, visul apariţiei fără cusur. Iar planeta Uranus chiar ne poate aduce perfecţiunea. mai la îndemână.