Horoscopul de Florii: Neti Sandu ne spune ce se intampla astazi cu zodiile

E bine să profităm la maximum de o astfel de zi de sărbătoare, să fim generoşi, să avem o vorbă bună pentru toţi cei din jurul nostru, să ne împăcăm cu toată lumea şi să ne bucurăm.

BERBEC

O invitaţie la masă, la un concert, o să vi se facă o surpriză plăcută şi poate aflaţi şi o serie de noutăţi incitante. Cineva pe care-l aşteptaţi de mult soseşte şi poate faceţi noi reguli pentru relaţia în care credeţi, să fie durabilă că vreţi să faceţi şi voi echipa cu cineva pe care-l iubiţi.

TAUR

Poate-aveti de transmis un mesaj, să faceţi vreo declaraţie de dragoste şi promisiuni de credinţă. Se-ndulceste atmosfera la voi în cuplu, vă faceţi cadouri, lansaţi câte-o invitaţie la o cină romantică, o să spargeţi monotonia, să fiţi fresh, revigoraţi sufleteşte.

GEMENI

O să vă caute cineva care trebuia să vină mai de mult, dar n-a mai putut şi aţi putea reînnoda o relaţie care are potenţial. O să cheltuiţi nişte bani ca să vă distraţi împreună cu familia şi cu prietenii şi poate fixaţi ceva, un program şi pentru zilele libere de Paşte, să vă-ntâlniţi la unul dintre voi.

RAC

O chestiune mai veche se rezolvă şi o să vă-nțelegeți mult mai bine cu rudele apropiate cu care fuseserăţi cam certaţi. Poate faceţi o trataţie pentru musafirii care pot veni şi neanunţaţi, dac-aveti vreo onomastică în familie sau puteţi ieşi cu toţii la un restaurant dacă nu vreţi să se facă deranj acasă.

LEU

O să ieşiţi măcar la o plimbare dacă nu aveţi un sărbătorit printre ai voştri, la care să vă duceţi. Se poate să vă duceţi la o ceremonie sau să fie un eveniment de ţinută, la care să vă facă plăcere să vă aflaţi printre invitaţi şi să petreceţi până târziu.

FECIOARĂ

O invitaţie în societate, se-anunţă o seară specială, poate vă duceţi la un spectacol, un concert. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva şi poate veţi da un alt curs relaţiei care se cam răcise sau aşa vi se păruse poate doar distanţă a fost de vină.

BALANŢA

Se anunţă ceva mondenităţi cu oameni pe gustul vostru şi o să vă destindeţi, pentru c-aveţi şi voi nevoie de un respiro. Poate vă daţi întâlnire în oraş cu prietenii, mai strecuraţi şi o idee de afaceri, puneţi la cale şi o reuniune într-una din zilele de paşte, ca să rămâneţi în aceeaşi atmosferă, acelaşi vibe.

SCORPION

O să reapară cineva care vrea s-ajungă la sufletul vostru şi o să fiţi sinceri cu voi, în primul rând, şi-o să-i răspundeţi cu da sau nu. Un dus-întors v-ar prinde bine, să le faceţi o vizita unor prieteni din alt oraş şi-aţi reface firele nevăzute ale unei relaţii care pierduse din strălucire.

SĂGETĂTOR

Poate profitaţi de o revedere neaşteptată şi salvaţi o relaţie în care mai sunt multe de spus şi de făcut. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment c-o fi cineva la care ţineţi şi care-şi serbează ziua de nume şi o să puneţi mult suflet, c-aşa sunteţi voi.

CAPRICORN

Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult şi o să fie emoţionant, mai ales într-o astfel de zi de sărbătoare. Se pare c-o să preferaţi o ieşire cu prietenii unei suete acasă, cu aceiaşi, pentru că vreţi să mai vedeţi şi alte locuri şi alte fetze, ca să vă remontaţi.

VĂRSĂTOR

Se pare c-o să vă ocupaţi şi de voi, s-ajungeţi acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, sau să vedeţi un spectacol la care visaţi de mult. Relaţia voastră sentimentală poate avansa spre o logodnă sau chiar căsătorie, iar dacă n-aveţi niciun partener de viaţa poate apărea unul şi de încredere.

PEŞTI

O să mai faceţi câte ceva şi pentru voi, să vă îmbunătăţiţi starea de spirit, look-ul şi să aveţi un moral şi mai bun.

E un reviriment la voi şi o să vă bucuraţi de nişte oportunităţi pe care o să le luaţi în serios, şi o să faceţi treaba ca lumea, o să faceţi un salt în carieră.