Horoscop 22 Iunie 2018. Soarele şi Uranus îşi dau mâna. O fi de bine?

Dupa ziua de ieri a solstitiului de vara si a intrarii Soarelui in zodia Rac, acum are loc o miscare foarte interesanta pentru noi care il implica pe marele, rebelul si celebrul Uranus din Taur despre care s-a scris si vorbit atat de mult.

Uranus s-a mutat recent in Taur pana in 2024 iar azi este in sextil cu Soarele. Iar Luna ce este de azi in Scorpion pentru tot weekendul este pregatita sa agite lucrurile.

HOROSCOP BERBEC 22 IUNIE

Tot ce ai nevoie vine către tine la momentul cel mai potrivit. Chiar dacă tu ai vrea rezultate mai rapide, vei vedea că toată această aşteptare are totuşi un rol, ca atare nu pretinde roade imediate!

Ai răbdare, clădeşte ce ţi-ai propus convins că e nevoie de această construcţie lentă, şi când e programat undeva acolo sus să se întâmple, vei fi recompensat cu ceea ce meriţi.

Nu te opri din investiţia continuă de resurse care ţi se cere pentru ceea ce speri să primeşti la final, şi oferă tot ce ştii sau ce ai din abundenţă, pentru că nimic nu se clădeşte din nimic. Cu cât depui mai multă energie şi pasiune, cu atât roadele vor fi mai bogate!

HOROSCOP TAUR 22 IUNIE

Ieşi în lume şi ai şansa de a cunoaşte oameni noi. Faţă de unul din aceşti necunoscuţi simţi o atracţie specială: gândiţi la fel, vorbiţi la fel, încât merită să-i deschizi uşa către o posibilă prietenie.

Relaţia voastră se va clădi în timp, dar vei vedea ce frumos vă completaţi unul pe altul, ce uşor comunicaţi şi colaboraţi, ce bine vă simţiţi când sunteţi împreună!

Bucură-te dacă şi el simte la fel, pentru că azi puteţi pune bazele unei minunate prietenii. Totuşi, ca să-i faci loc lui în viaţa ta, nu e exclus să pierzi un alt prieten, de aici şi dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupţi pentru o fostă prietenie sau accepţi alta?

HOROSCOP GEMENI 22 IUNIE

Nimic nu se construieşte peste noapte, totul necesită timp de coacere şi răbdare, ceea ce ai nevoie şi tu ca să-ţi vezi visele împlinite.

Eşti pe drumul cel bun spre ţinta ta finală, dar nu trebuie să sari peste etape. Drumul de la scânteia iniţială la vălvătaia maximă e încă lung, deşi tu ai vrea să ajungi acolo pe loc, dar merită aşteptarea.

Vorbeşte despre dorinţele tale, nu le păstra doar pentru tine, deoarece a le verbaliza, a le exprima liber, face parte din procesul de construcţie a visului tău. Scrie pe hârtie ce-ţi doreşti, povesteşte celor dragi la ce visezi, pentru că cineva acolo sus te aude şi te va recompensa însutit într-o zi. Dar nu imediat!

HOROSCOP RAC 22 IUNIE

Coincidenţele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre împlinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune!

Profită de ele, bucură-te dacă-ţi apar pene în drum, monede pe stradă, sau cine ştie, chiar şi un coşar, deşi sună demodat, dar toate aceste superstiţii au rolul de a-ţi ridica ţie moralul şi de a te face să zâmbeşti pentru a avea o zi bună.

Când vezi cât de multe se aglomerează azi în drumul tău, ar fi şi culmea să nu le observi, deci încarcă-te de energia pozitivă a acestor semne pe care destinul ţi le presară în cale spre bucuria ta. Altfel te simţi după ce tocmai ai văzut că cineva acolo sus te iubeşte şi îţi lasă astfel de mărunţişuri drăgălaşe!

HOROSCOP LEU 22 IUNIE

Oricât de orgolios ai fi, nu se poate să nu te gândeşti la cât de multe ai de pierdut dacă te încăpăţânezi să ţii supărare pe cineva. Aruncă o privire la cel care te-a rănit şi ai să vezi cât de jenat se simte şi el, cât de mult ar vrea să-ţi intre iar în graţii. În sinea ta descoperi că şi tu vrei împăcarea la fel de mult.

Lasă garda jos, arată că regreţi situaţia în care aţi ajuns, şi deschide o portiţă, cât de mică, spre dialog şi explicaţii.

E şansa ta de a ierta, de a repara ceea ce nu a mers, pentru că, hai, recunoaşte, şi tu vrei la fel de mult să-ţi recuperezi prietenul. Amândoi împărtăşiţi aceleaşi sentimente şi, dacă nu vă împăcaţi acum, fiecare va rămâne cu regretul şi cu dorul înfipte în suflet.

HOROSCOP FECIOARĂ 22 IUNIE

Vrei, nu vrei, trebuie să accepţi unele schimbări din mers în viaţa ta, dar vei vedea că toate acestea sunt, în final, în beneficiul tău.

A porni acum pe un alt drum poate te destabilizează, dar vei vedea, după o vreme, cât de multe s-au ameliorat în destinul tău, semn că de cele mai multe ori startul spre o altă direcţie atrage după sine o serie întreagă de transformări pozitive.

Parcă şi lumina e diferită, parcă şi aerul e mai pur, parcă tu arăţi altfel, deci ajunge doar o cât de mică abatere de la sensul iniţial şi ai să vezi că ajungi în cu totul altă parte!

HOROSCOP BALANȚĂ 22 IUNIE

Dăruieşti oricui are nevoie de ceva de la tine, pentru că eşti într-o pasă generoasă şi nu te gândeşti la tine, ci doar la ceilalţi.

Oferi cu dragă inimă tot ce-ţi stă în putere să oferi: bani sub formă de împrumut, ajutor sub forma implicării tale efective în problemele altuia, înţelegere sub forma unei urechi bune de ascultat.

Simţi că e momentul cel mai potrivit să împărtăşeşti ceea ce ştii sau ai, pentru că nu consideri că trebuie să le ţii doar pentru tine. Mai rar asemenea atitudine altruistă şi darnică, încât mulţi ar putea chiar să profite de bunătatea ta, dar nu-ţi pasă: tu dăruieşti mai departe!

HOROSCOP SCORPION 22 IUNIE

Tratează cu un dram de amuzament situaţia cu care dai piept azi, nu te crampona şi nici nu lua prea în serios.

Mai degrabă cu o atitudine uşor naivă, de copil nevinovat, poţi depăşi mai bine acest moment, pentru că dacă priveşti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea soluţii perfecte, mai degrabă generezi o dezamăgire.

Glumeşte un pic, ia peste picior, fă haz de necaz, joacă-te cu vorbele, pentru că nu merită atâta încrâncenare. Vei vedea că totul revine mult mai uşor la normal dacă nu cauţi prea multe justificări, scuze sau soluţii ca la carte. Lasă lucrurile în voia lor şi zâmbeşte, convins că totul se rezolvă de la sine!

HOROSCOP SĂGETĂTOR 22 IUNIE

Linişteşte-ţi sufletul tulburat, pentru că nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! Stresul a pus stăpânire pe tine fără nici un rost, ca atare aceste griji care te apasă nici măcar nu sunt justificate.

Te temi de lucruri care nu există, vezi în jurul tău pericole neînsemnate, şi îţi încarci sufletul cu emoţii negative care te fac să te comporţi ciudat.

Calmează-te înainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru că această stare emoţională sensibilă te-ar putea determina să faci alegeri greşite, împins de la spate de frici. Eşti pe teren sigur, deci nu are nici un rost să te temi de nimic, deci mai relaxează-te şi tu!

HOROSCOP CAPRICORN 22 IUNIE

Priveşti spre ultimele etape parcurse de tine într-un proiect în derulare şi nu eşti deloc mulţumit de rezultate. Dacă tot ţi-ai dat seama că nu ai mers pe cea mai potrivită cale, ce-ar fi să schimbi chiar acum direcţia? Ai să vezi că exact această modificare de sens era soluţia potrivită pentru a ajunge acolo unde doreai.

E semn că ai pornit cu stângul, la început, dar e mult mai bine că ai descoperit pe parcurs eroarea, ca să poţi modifica totul din mers, înainte de a ajunge la un final greu de schimbat. Poţi deturna totul acum, iar lucrurile vor reveni repede pe făgaşul normal, deci nu te teme de schimbările bruşte.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 22 IUNIE

Nu încerca să controlezi tu toate etapele unui plan pe care îl construieşti, pentru că unele lucruri chiar nu depind de programarea ta strictă. Mai e nevoie şi de puţină flexibilitate, să te laşi dus de curent încotro vrea el, pentru că şi hazardul are un cuvânt de spus în succesul final.

Dacă încerci să conduci totul după nişte reguli foarte rigide, există riscul să scapi din vedere aspecte care ar putea apărea pe parcurs din afara propriei tale voinţe şi, dorind să mergi doar pe drumul ales de tine, să nu le vezi sau să nu le laşi să se manifeste.

Mai lasă lucrurile să curgă un pic şi aşa cum vor ele: poţi avea parte de surprize!

HOROSCOP PEȘTI 22 IUNIE

Ascultă ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin azi unele semnale care cer atenţie. Fie că e vorba de presentimente negative care te trag de mânecă la timp, fie că e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, deşi te încearcă frica, starea ta emoţională este şi cel mai bun îndrumător.

Fă totul precum îţi transmite sufletul, fie că te îndeamnă spre ceva, fie că te reţine să nu mai continui.

Ascultându-ţi semnalele pe care intuiţia, inima, subconştientul ţi le transmit, vei reuşi să eviţi la timp o situaţie care ar fi putut avea efecte şi mai profunde asupra psihicului tău. Ceva în interior îţi spune stop şi e bine să ţii cont de aceste avertismente!