Adelina Pestrițu: “Astazi mergem la Starea Civila pentru un moment special”

Adelina Pestritu a anuntat pe contul ei de Facebook ca se pregateste pentru un moment special.

Adelina Pestrițu a scris ceva care a pus pe toata lumea pe ganduri! Se marita inainte sa nasca? “Astazi mergem la Starea Civila pentru un moment special. Revenim cu poze de la fata locului”, a declarat Adelina Pestritu si a pus un selfie.

Emoţiile cresc în intensitate pentru Adelina pestriţu pe măsură ce se scurge timpul şi termenul la care este programată să nască se apropie. Bruneta a mărturisit recent că se pregăteşte atât pentru nuntă, cât şi pentru botez, chiar dacă vor fi două ceremonii diferite.

Cine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclă!

Ea şi iubitul său, Virgil Şteblea, vor deveni părinţi pentru prima dată. Iată cu ce se ocupă viitorul tătic şi ce poreclă are în showbiz.

În urmă cu aproximativ un an de zile, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Ea super celebră, el mai puţin cunoscut în lumea mondenă din România. Nu au apărut de foarte multe ori în public împreună, iar presa încerca să îi „vâneze” la fiecare apariţie.

Cine a iubitul Adelinei Pestriţu

De-a lungul timpului, mai exact după cănicia eşuată cu Liviu Vârciu, vedeta a fost extrem de calculată şi a luat o pauză în iubire.

A avut o relaţie ceva mai târziu cu Speak, însă s-a terminat după aproximativ doi ani. Mai apoi, ea a început să se vadă cu un băiat, Virgil Şteblea, alintat în cercul de prieteni Fucky.

Virgil, zis Fucky, este unul dintre băieții de oraș extrem de cunoscuți ai Capitalei. A avut mai multe relaţii de-a lungul timpului şi îi plac tatuajele la nebunie, este plin și pe brațe și pe picioare, iar asta cu siguranță a fost un plus în ochii Adelinei, care a făcut și ea o mică obsesie pentru ele în ultima perioadă.