Gina Pistol este insarcinata cu Smiley?! Cum s-a dat de gol blonda

Aflată într-un mall din Capitală, iubita lui Smiley, Gina Pistol, a cumpărat mai multe cărți, însă una a atras imediat atenția.

Ginuța, vom avea un nepoțel?! Fostul “iepuraș” Playboy a optat pentru volumul “Tata și copilul”, care, în mod normal, nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui părinte.

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017. Cei doi sunt foarte discreți cu aparițiile în public și preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii. Așa că pozele cu ei împreună sunt extrem de rare!

Îmbrăcată elegant și, în același timp, super-sexy, Gina Pistol a intrat la Diverta și a poposit la raionul cu cărți. A ales mai multe exemplare, între care și “Tata și copilul”! Volumul este un manual de utilizare pentru tați și este scris de Jacky Israel.

“Am intrat în spiritul sărbătorilor de Crăciun și sunt foarte buimacă, pentru că o parte din mine a rămas, încă, în India. Moș Crăciun există, iar eu sunt ajutorul lui. Nu spun ce cadouri am luat, trebuie să te uiți sub brad să le găsești. Îmi doresc să fiu sănătoasă, alături de cei dragi. Asta este cel mai important.

Să fiu sănătoasă și bogată, să am proiecte, să muncesc. Nu-mi fac niciodată planuri de viitor. Sunt ocupată cu cele două proiecte, Chefi la cuțite și Asia Express.

Asia Express va ieși în februarie, anul viitor, și o să fie… Doamne, să fiți cu ochii pe noi… Eu și Andrei suntem obosiți, dar mai avem timp și pentru noi. Ne facem! Inelul? L-am uitat acasă!”, a declarat Gina Pistol.

După ce a cumpărat cărțile, Gina Pistol a continuat să se plimbe prin mall, în căutare de cadouri. Dat fiind faptul că a ales manualul “Tata și copilul” persistă o întrebare.

Oare au dat-o cumpărăturile de gol pe iubita lui Smiley? Ginuța, vom avea un nepoțel?! Ai cumpărat cartea pentru o prietenă? Sau pentru propria bibliotecă? Rămâne de văzut!

Gina Pistol: “Pentru copilul meu, îmi doresc ca…”

La finalul anului trecut, Gina Pistol a acordat un interviu, în care a vorbit despre familie şi copii! “Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp.

Am primit şi eu scrisori de dragoste şi mă emoţionam. Mă bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. (…) Am avut multe lipsuri în copilărie.

Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci. Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit.

Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează.

Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a spus Gina Pistol.