Divorț in showbiz. Mihai Gruia de la Akcent și soția și-au spus ”Adio!”

Fostul solist al trupei Akcent și soția lui și-au spus ”Adio!”, după 10 ani de căsnicie. Mihai Gruia și soția lui au trăit o poveste de dragoste ca-n filme de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2008, apoi fostul solist al trupei Akcent și Laura au devenit, într-un singur an, părinții a două fetițe superbe.

În 2014, Laura a adus-o pe lume pe micuța Natalia, iar, după câteva luni, tânărul cuplu a adoptat o minune de fetiță, în vârstă de doi ani, pe nume Ana. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fetițe.

”Am lăcrimat de emoție, azi. Știți că sunt sentimentală. Iar evenimentul la care am participat m-a îndreptățit să plâng de fericire. Mihai Gruia și soția lui și-au botezat fetele: Ana, care are doi ani și a fost înfiată, și Natalia, fiica lor biologică, de numai patru luni.

Eu și Cătălin am fost nașii micuțelor prințese. Nimic nu ne putea bucura și onora mai mult. Două păpuși de fete au intrat în lumea creștină și le doresc tot norocul și fericirea lumii.

Au fost momente pe care n-am să le pot uita niciodată, fac parte din cea mai interesantă și frumoasă parte a memoriei mele! Să le dea Dumnezeu tot ce-i mai bun!”, mărturisea Andra după botez.

Mihai Gruia și Laura și-au dorit foarte mult să înfieze un copil

Mihai Gruia și Laura spuneau în urmă cu ceva timp că își doreau foarte mult să înfieze un copil, dar se hotărâseră să aștepte până după ce vor avea propriul bebeluş. Iar povestea micuţei Ana şi a tatălui ei adoptiv este una demnă de un scenariu de film.

Mihai Gruia a dezvăluit că întâlnirea cu Ana, fetiţa pe care au adoptat-o, a fost una predestinată. Artistul mărturisea că, în copilărie, a crescut cu ideea că este adoptat, din cauza tachinărilor fratelui său mai mare, care-i spunea mereu că părinţii lor l-au găsit la gunoi.

Şirul coincidenţelor nu se opreşte însă aici. Mihai a spus că, atunci când a ajuns la cămin, angajaţii de acolo i-au prezentat-o pe fetiţă şi i-au spus că ea este Mowgly, poreclă pe care a avut-o şi el în copilărie.

Iar micuţa Ana este copia fidelă a lui Mihai Gruia!

„Momentele petrecute în familie sunt cele mai importante pentru mine. Viaţa noastră s-a schimbat de când au apărut copiii în ea, ne-am dorit foarte mult acest lucru şi abia acum suntem cu adevărat împliniţi. Am simţit că Ana este copilul nostru de când am văzut-o prima oară. Relaţia dintre ele este extraordinară şi suntem foarte fericiţi din acest punct de vedere”, declara Mihai Gruia.

Despărțiți de aproximativ jumătate de an

Păreau familia perfectă și lumea credea, cu tărie, că Mihai Gruia și Laura vor îmbătrâni împreună. Din păcate însă… cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. În urmă cu aproximativ jumătate de an, fostul solist al trupei Akcent și mama copiilor săi au divorțat.

Mihai Gruia și Laura au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Așa cum au procedat și în momentul în care, de comun acord, au luat decizia să meargă pe drumuri separate. Cei doi însă au rămas prieteni buni, de dragul copiilor lor, și au decis să petreacă sărbătorile împreună pentru ca cele două fetițe să nu simtă brusc ruptura dintre părinții lor.

După destrămarea trupei Akcent, Mihai Gruia a continuat să se ocupe de diverse proiecte muzicale, iar acum vine și cu o veste! Alături de Sorin Brotnei, artistul va cânta cu Sandra N., fina lui Adi Sână. Cei trei vor forma o trupă și pregătesc multe surprize