Anunțul despre Michael Schumacher a fost facut! Se intampla la aproape 5 ani de la accicent

Michael Schumacher va împlini 50 de ani pe 3 februarie, iar în curând se vor face 5 ani de la accidentul suferit la schi, în urma căruia duce o luptă continuă pentru viaţa sa. Ferrari, echipa pentru care scris istorie ca pilot în Formula 1, va marca într-un mod special ziua de naştere a germanului.

Jean Todt, unul dintre apropiaţii lui Schumacher, a anunţat că fostul pilot a ieșit din comă şi că au urmărit împreună un Mare Premiu de F1, cel din Brazilia.

Reprezentanţii Ferarri au decis să marcheze cum se cuvine acest moment. Astfel, aceştia au decis să deschidă un muzeu unde se va face o expoziţie cu cele mai frumoase imagini din cariera lui Michael Schumacher.

„Camerele muzeului sunt decorate cu imagini realizate în anii de neuitat pe care septuplul campion mondial i-a dedicat în totalitate echipei Ferrari. Michael are un loc special în istoria Ferrari„, au spus reprezentanţii Ferrari, conform BBC.

Expoziţia „Michael 50” va fi realizată în colaborare cu fundaţia „Keep Fighting”.

Cât costă recuperarea lui Michael Schumacher

Noi dezvăluiri impresionante au fost făcute despre Michael Schumacher, care va împlini vârsta de 50 de ani, pe 3 ianuarie, după cinci ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit. Costul recuperării sale este unul uluitor.

Tatăl fostului pilot, Rolf, a confirmat că fiul lui se află într-un conac din orașul Gland, situat între Geneva și Lausanne. Aici, Michael Schumacher beneficiază de îngrijire medicală și fizioterapie ce ar costa peste 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Pe 29 decembrie se vor împlini 5 ani de la accidentul la schi al unuia dintre cei mai cunoscuți piloți de Formula 1 din istorie – Michael Schumacher a căzu i s-a lovit la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. De atunci, soția lui Michael Schumacher, Corinna, cu care pilotul s-a căsătorit în anul 1995, a insistat asupra discreției în privința stării lui de sănătate.