Fosta iubită a prințului Harry, ironizată pe Twitter. Gestul pentru care a fost “taxată”, la nuntă

Chelsy Davy, fosta iubită a prințului Harry, a fost invitată la nunta regală, iar prezența sa a fost intens comentată pe rețelele de socializare.

Tânăra a sosit printre primii invitați cu care s-a întreținut zâmbitoare, însă atitudinea sa s-a schimbat rapid în momentul în care a început ceremonia religioasă, iar toți cei care au urmărit momentul în care prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele au sesizat, imediat, grimasele bizare ale lui Chelsy.

Glumele nu au întârziat să apară, mulți punând atitudinea sa pe seama regretului de a se fi despărțit de nepotul preferat al reginei Elisabeta a II-a, scrie The Sun.

Pe Twitter au apărut numeroase fotografii cu Chelsy, alături de mențiuni amuzante: “Acel moment în care ești invitată la nunta fostului iubit și îți dai seama că tu ar fi trebuit să fii la altar”, “Probabil i-a fost foarte greu să nu se opună acestei nunți”.

Tânăra din Zimbabwe l-a întâlnit pe prinț în Cape Town, în 2002, iar de atunci, relația lor tumultoasă a ținut prima pagină a tabloidelor până în 2009, când cei doi s-au despărțit definitiv, iar Chelsy a plecat în Africa de Sud pentru a studia Dreptul și Harry s-a orientat spre o carieră militară.

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsătorit religios, sâmbătă, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Prințul Harry i-a şoptit vrăjit, lui Meghan – “arăți minunat”, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta lor de poveste, din capela castelului Windsor. Mirii şi-au zâmbit cu dragoste și s-au ținut de mână când au schimbat jurăminte, la altar.

După ceremonia religioasă s-au sărutat cu tandrețe pe treptele capelei. Apoi, au pornit într-o plimbare cu caleașca pentru a saluta mulțimea. De acum, cei doi sunt Ducele şi Ducesa de Sussex.