Cadourile primite de invitați la nunta lui Harry cu Meghan, vândute pe Internet. De la cât pornesc prețurile

Câteva pungi cu cadouri, primite de invitații la nunta lui Harry și Meghan, duce și ducesă de Sussex, au început să fie vândute pe Internet.

Până în prezent, pe site-ul eBay au fost descoperite nouă licitații ale cadourilor de la nuntă, unele oferte depășind 1,000 de lire, informează BBC NEWS.

Una dintre oferte îndeamnă cumpărătorii cu mesajul: „Nu ratați ocazia de a avea o bucățică din istoria regală. Este o oportunitate care nu se ivește decât o dată în viață.”

O alta, asemănătoare, postată de Adăpostul de noapte Swindon, dă asigurări că toate încasările se vor îndrepta spre „nevoile complexe a celor fără casă și vulnerabili din Swindon și din împrejurimi.”

2,640 de membri din public au fost invitați pe peluza Castelului Windsor, ei primind pungi cu cadouri, în semn de celebrare a nunții dintre prințul Harry și Meghan Markle, care a avut loc în 19 mai.

În pungi a fost inclusă broșura serviciului de pază și protecție, cât și un pachet de biscuiți pentru poșetă. Totodată, invitaților le-au mai fost oferite: o sticlă de apă, o monedă de ciocolată, un magnet de frigider, o insignă, și un cupon cu 20% reducere la magazinul de cadouri din castelul Windsor.

Pe de altă parte, celor 600 de musafiri invitați în capelă, printre care celebrități precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey și George și Amal Clooney nu le-au fost oferite cadouri.

Dintre cei 2.640 de musafiri invitați pe domeniu, 200 au fost reprezentanți ai unor organizații de caritate asociate cu Harry și Meghan, 100 de elevi din localitate, 610 locuitori din Windsor și 530 de membri ai Casei Regale și ai Patrimoniului Coroanei.

Ceilalți 1,200 de oameni au fost invitați de cele nouă birouri regionale.

Palatul Kensington nu a făcut comentarii referitoare la această întamplare.