Fii atentă ce înseamnă mutarea lui Uranus în Taur pentru zodia ta și ce schimbări majore te așteaptă în următorii 7 ani

Fiecare nativ, indiferent de zodie, ar trebui să fie interesat de mesajul pe care mutarea lui Uranus în Taur îl aduce pentru următorii 7 ani.

Uranus este planeta libertății și a începuturilor, așa că acum este momentul în care îți poți întinde aripile și poți zbura spre oricare dintre visele tale.

Fii atentă la evenimentele din această perioadă, pentru că acestea vor avea un puternic impact asupra viitorului tău. Așa că trage aer în piept, fii curajoasă și lasă-te purtată de influența zodiei tale.

Berbec

Viitorul tău implică schimbări financiare. Asta înseamnă că este timpul să te supui riscurilor și să începi să faci ceea ce te pasionează cu adevărat. Mai mult, este timpul să îți investești banii în ce te va face împlinită, fie că este o cauză umanitară sau acea geantă de designer pe care o visezi de luni bune.

Taur

Puternicul Uranus se află în zodia ta pentru 7 ani, iar asta înseamnă că ești gata să îți reinventezi complet felul de a trăi. Fii îndrăzneață și realizează tot ce ți-ai dorit să faci, dar nu ai avut niciodată curajul. Vei fi surprinsă de rezultate!

Gemeni

Vei realiza niște lucruri importante, care te vor ghida prin această perioadă din viața ta. Cu această perspectivă nouă asupra lumii, încearcă să pui în aplicare toate planurile care îți vin în minte. Și nu te teme – ajutorul de care vei avea nevoie va veni.

Rac

Vei fi în centrul atenției tuturor. Tot ceea ce îți propui are mari șanse de a deveni realitate. Din acest motiv, nu te limita la vise mărunte, nu te mulțumi cu puțin. Pune în practică toate ideile noi și excitante și rezultatele vor apărea chiar mai curând decât credeai.

Leu

A venit vremea să îți aliniezi cariera cu adevărul. Pe parcursul următorilor 7 ani vei fi propria ta șefă, dacă nu îți va fi teamă să explorezi noi domenii sau noi slujbe, pentru că toată munca ta va fi ghidată de poziția astrelor, iar rezultatul nu te va dezamăgi.

Fecioară

Vei începe să îți exprimi opiniile în mod public pe parcursul acestor 7 ani. Mesajul tău evoluează, precum și încrederea de sine, așa că este timpul să îți faci debutul în domenii ce implică relațiile cu publicul.

Balanță

Încrederea și abundența își vor face apariția în viitoul tău, așa că fii pregătită să profiți de ele. Mutarea lui Uranus în Taur îți va oferi ajutorul necesar pentru a-ți vindeca rănile provocate de o iubire trecută, dar și problemele cu banii.

Scorpion

Relația ta actuală sau viziunea ta asupra iubirii este gata de un upgrade. S-a terminat cu superficialitatea și cu scuzele, așa că pregătește-te de iubirea adevărată. Dar nu uita – acest lucru se va întâmpla numai dacă ai încredere în tine și în faptul că meriți mai mult.

Săgetător

Viitorul tău implică un stil de viață sănătos, așadar a sosit momentul în care te desprinzi de toate obiceiurile nesănătoase. Un nou hobby te va transforma complet și te va ajuta să îți accepți corpul.

Capricorn

Drumul dragostei o să fie electric, dinamic și va schimba pentru totdeauna felul în care vezi lumea. Lasă-te purtată de toate emoțiile pe care le simți, pentru că astfel vei afla ce înseamnă cu adevărat conexiunea cu persoana iubită.

Vărsător

Datorită intrării lui Uranus în Taur, este posibil să iei niște decizii majore bazate pe impuls. Fie că te muți în casa demult visată sau că pur și simplu faci niște mici decorări, este important să rămâi flexibilă și să accepți aceste impulsuri, pentru că îți vor oferi împlinire.

Pești

Se pare că un proiect creativ îți va deschide multe uși pe plan profesional și te va ajuta să cunoști multă lume care te va ajuta în viitor. Mai mult, vei avea ocazia să experimentezi noi tehnologii, așa că rămâi concentrată și urmează-ți viziunea.