Horoscop Neti Sandu 25 Mai. Azi, cei născuţi în această zodie sunt mai fericiţi că niciodată

Poate chiar o să ni se pară viaţă mai frumoasă, o să ne recuperăm sănătatea, starea sufletească, o să vină omul pe care-l iubim.

BERBEC

O să puteţi recupera nişte bani şi să aveţi de buzunar să le faceţi o vizită prietenilor, rudelor, să staţi la taclale. O să va puteţi face noi cunoştinţe şi să relationati perfect în perioada asta şi chiar şi după dacă veţi descopri c-aveţi multe în comun.

TAUR

O să faceţi lumina într-o chestiune de viaţă în doi şi veţi încerca, pe cât posibil, să menţineţi relaţia „la cald”. Poate pregătiţi o masă cu bunătăţi de sezon şi-i chemaţi pe apropiaţi că să va simţiţi bine împreună la un pahar de vorba, să povestiţi ce-aţi mai făcut şi ce planuri mai aveţi.

GEMENI

Povestea voastră de dragoste va creşte în intensitate şi puteţi ajunge la logodnă sau chiar la căsătorie. O să va reamenajaţi interiorul locuinţei, poate chiar va mutaţi altundeva, se măreşte familia, poate va căsătoriţi şi o să aduceţi pe lume un copil.

RAC

Poate o să aveţi succes la cumpărături, or fi nişte promoţii, o reducere considerabilă şi o să luaţi ce aveţi nevoie pentru casă. O să va schimbaţi programul – din mers- apar nişte situaţii neprevăzute şi o să puneţi umărul la ce se întâmplă, mai daţi cuiva un sfat, o mâna de ajutor la cumpărături.

LEU

O să aflaţi cine e interesat de voi şi când va puteţi întâlni că să vedeţi dacă sunteţi compatibili sau nu, să deveniţi un cuplu. Se pare că o să va bucuraţi de o veste, de sosirea cuiva care înseamnă mult pentru voi şi o să petreceţi o zi minunată împreună şi dacă n-aveţi program pentru mâine o să fiţi tot împreună.

FECIOARA

Se pare c-o să va daţi peste cap s-ajungeţi la o reuniune cu colegi, prieteni, fie şi doar la rugămintea celor mici care au vreo serbare. O să bateţi cale lungă până la cel de care va e dor şi o să va măsuraţi şansele de a fi din nou în relaţie, dar de dată asta o să ştiţi ce să nu mai faceţi că totul să meargă bine.

BALANŢA

Cineva de care v-a fost dor va caută şi o să puteţi începe o viaţă nouă dacă cumva eraţi într-o pauză de relaţie sau chiar o încheiaserăţi. Pare să fie o zi deosebită pentru voi, va duceţi la un eveniment festiv, poate va căsătoriţi sau are loc un botez, e ceva în care-o să va implicaţi trup şi suflet.

SCORPION

Poate ocazionaţi o întâlnire cu o persoană dragă căreia vreţi să-i cereţi iertare, să puneţi capăt unei perioada în care nu v-aţi văzut, n-aţi vorbit. O să va acordaţi mai multă atenţie, ieşiţi pe la mondenităţi, va întâlniţi cu prietenii, faceţi mişcare, va relaxaţi la un SPA, e momentul vostru de respiro.

SĂGETĂTOR

E posibil să plecaţi şi cu trenul dacă maşină e la reparat, sau n-aveţi carnet de conducere şi o să va prindă bine o escapadă turistică într-o zona de vis. Poate aveţi chef să vizitaţi un parc de distracţii sau să organizaţi un team building şi o să aveţi parte de tot felul de jocuri care să va strarneasca adrenalină.

CAPRICORN

Poate vi se mulţumeşte în mod public pentru o reuşită care poate fi profesională, dar şi personală, poate aţi atins o performanţă. E posibil să va implicaţi într-o competititie şi să va bucuraţi de atmosfera, de plăcerea jocului sau poate copiii se iau la întrecere cu role, biciclete, cu mingea pe un teren de sport.

VĂRSĂTOR

Prietenii va caută, vor să petreceţi mai mult timp împreună, să experimentaţi lucruri noi care să va ofere o şansă de lansare, în carieră. Apare cineva care o să va însoţească pe parcursul acestor zile libere şi să va ofere acel respiro care să va redea prospeţimea minţii, a spiritului.

PEŞTI

Sunt nişte aspecte rămase în aer din viaţă de cuplu şi or să se amplifice dacă nu le eliminaţi, rând pe rând. Poate o s-aveţi prilejul să revedeţi nişte oameni care-au plecat departe şi sfera străinătăţii e deschisă şi o să puteţi călători sau să-i chemaţi pe respectivii la voi, când o să va faceţi un timp comun.