Eclipsă Totală de Lună, 21 ianuarie. Ce învață fiecare zodie

Eclipsa totală de lună din noaptea de 20 ianuarie spre 21 ianuarie 2019 va dura o oră și 2 minute, potrivit experților de la NASA. Experiența deplină, de la începutul eclipsei parțiale până la sfârșit, va dura trei ore și 17 minute.

Oamenii din Hawaii și din Africa de Est vor vedea eclipsa totală de lună, dar nu și eclipsa parțială. Toți cei din America de Nord și de Sud, inclusiv națiunile din Caraibe, vor vedea întregul eveniment. Oamenii din Islanda, Irlanda și Portugalia vor vedea eclipsa totală de lună. Și deși oamenii din Ucraina și Turcia nu vor prinde întreaga eclipsă, ei se vor bucura de o vedere impresionantă de lună.

Berbec

Treceți printr-o perioadă de redescoperire și nu ar strica să lăsați liber copilul din voi. Veți descoperi talente ascunse, pe care le veți pune în aplicare.

Taur

Se vor produce schimbări majore în familie. Vă înțelegeți tot mai bine cu persoana iubită și nimic nu vă poate strica liniștea.

Gemeni

Reușiți să rezolvați unele lucruri din viață pe care le credeați imposibil de dus la capăt. Înfruntați cu brio realitatea, chiar dacă pare foarte cudă.

Rac

Ați cheltuit mai mult decât vă permiteați în ultima perioadă, iar acum este timpul pentru o strategie financiară. Cineva vă poate da un cadou consistent, chiar și o moștenire.

Leu

E timpul să uitați de trecut și să vă reinventați. Deveniți mai organizați și mai direcți în relația cu persoanele cu care intrați în contact.

Fecioară

Treceți printr-o perioadă favorabilă, iar intuiția vă ajută să luați cele mai bune decizii.

Balanță

Este momentul pentru o evoluție socială. Renunțați la prietenii care nu vă fac bine și cunoașteți oameni noi, care vă umplu cu o energie pozitivă.

Scorpion

Scorpionii devin puternici, sunt tot mai apreciați la locul de muncă și primesc noi sarcini care le vor aduce câștiguri materiale consistente.

Săgetător

Este momentul ca Săgetătorii să își testeze limitele, să se avânte în necunoscut, să exploreze domenii noi și să nu dea înapoi sub nicio formă.

Capricorn

Pentru Capricorni veștile nu sunt la fel de bune ca la celelalte zodii. Stau în fața unui nou început care poate fi dureros și obositor. Nu vă îngrijorați! Veți evolua și veți învăța lucruri noi.

Vărsător

Puteți pierde prieteni, dar nu vă faceți griji! Poate că nu erau pentru voi. Nu veți avea niciun regret!

Pești

Vă aflați într-o transformare majoră pe toate planurile. Aveți mai multă grijă de voi și stabiliți-vă prioritățile!