Horoscop 21-27 ianuarie 2019. Luna Plină în Leu, câștiguri inedite pentru trei zodii

Horoscop săptămânal 21- 27 ianuarie 2019 aduce un eveniment astral notabil, și anume, cel de Luna Plină din semnul Leului care se perfectează luni și care aduce o răsplată binemeritată celor care s-au promovat în ultima perioadă și care au dat dovadă de generozitate în raport cu ceilalți.

Trei zodii au parte de câștiguri inedite.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Berbec

În carieră, Luna Plină de luni interconectează casele planurilor de scurtă, respectiv lungă durată care par să nu evolueze în ritmul preconizat sau în felul în care te-ai așteptat. Așadar, caută să vezi dacă aceste decalaje sau amânări au survenit ca urmare a unor erori personale sau exterioare ori tu ești cel care le comite.

În familie și cuplu, Luna Plină de luni creează o punte de legatură între casa iubirii și cea a prieteniei din horoscopul tău general. Dacă nu mai reușești să te racordezi la vibrația anturajului său s-a schimbat atmosfera între tine și cel drag. Fă oridine în viață!

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Taur

În carieră, Luna Plină de luni leagă casa carierei de cea a familiei din horoscopul tău general, scoțând la suprafață aspectele care lasă de dorit din ambele sectoare de viață. Ia în calcul și aspectul familial!

În familie și cuplu, Luna Plină de luni reliefează relația dintre viața ta de familie și cea profesională, cu mențiunea că efectele acestui eveniment astral se vor face simțite cu precădere în felul în care interacționezi cu cei dragi, în modul în care-ți asumi rolul care-ți revine acasă și-ți îndeplinești sarcinile casnice. Încearcă să nu afișezi o atitudine egoistă în raport cu cei dragi!

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Gemeni

În carieră, cu ocazia Lunii Pline de luni de pe axa comunicării și a mișcării, este de așteptat că orice ședință, interviu, examen, dar și deplasare pe distanță mai mică sau mai mare care te așteaptă zilele acestea să presupună eforturi energetice, financiare sau de timp mai mari decât te-ai fi așteptat. Nu ceda!

În familie și cuplu, presiunea pe care o exercită asupra ta propriile așteptări, dar mai cu seamă ale celorlalți în ceea ce te privește este ușor de perceput odată cu Luna Plină de luni când tinzi să-ți impui punctul de vedere bătând cu pumnul în masă. Diplomația este cheia!

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Rac

În carieră, Luna Plină de luni stimulează axa financiară din horoscopul tău general și dacă n-ai apucat să-ți restitui împrumuturile, să-ți achiți facturile și să ajungi la zi cu eventualele restanțe, în zilele următoare par să-ți sufle în ceafă. Remediază tot!

În familie și cuplu, pentru ca Luna Plină de luni exagerezi cu latura materială a existenței tale, dar trebuie să reziști tentației de a-ți cataloga apropiații, dar mai ales persoana iubită drept bunuri inalienabile. Accesele de gelozie și posesivitate de care ai putea da dovadă zilele acestea nu vor rămâne netaxate de către cei dragi.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Leu

În carieră, Luna Plină de luni îți poate pune la încercare abilitățile sociale, mai ales dacă te așteaptă ședințe, interviuri sau negocieri cu asociații sau clienții săptămâna aceasta. Dacă încerci să obtii un contract nou sau duci tratative pentru cooptarea unui membru valoros în echipa ta, trebuie să depui efort să lași cea mai bună impresie.

În familie și cuplu, dacă se întamplă ca partenerul să-și dorească și el un rol principal în scenariul vostru de iubire, cu ocazia Lunii Pline de luni, s-ar putea să nu reacționezi tocmai bine. Nevoia de atenție, de a ți se demonstra afecțiunea și de a fi răsfățat ca un rege/ină poate atinge cote astronomice săptămâna aceasta.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Fecioară

În carieră, în cazul în care te decizi să sări într-ajutorul unui coleg de muncă zilele acestea, nu-ți va fi tocmai ușor s-o faci complet dezinteresat din pricina Lunii Pline de luni și nu strică să te gândești dacă poți beneficia și tu cumva de pe urma actelor de bunavoință pe care te abtii greu să nu le faci.

În familie și cuplu, poți fi tentat să vezi paiul din ochiul partenerului și nu bârna din ochiul tău. În loc să te concentrezi pe aspectele care vă diferențiază, adu-ți aminte că amândoi aveți capacitatea de a lasă de la voi pentru a face lucrurile să meargă. Arată-i calea!

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Balanță

În Bani și carieră, ca și în cazul Berbecilor, Luna Plină de luni îți aduce în atenție felul în care interacționează proiectele tale de viitor și cele de care te ocupi la momentul actual, cu mențiunea că în cazul tău, accentul cade pe modul în care se derulează planurile de lungă durată. Vei fi răsplătit în orice demers.

În familie și cuplu, nu doar așteptările de la viitor, respectiv dorințele de moment sunt vizate de Luna Plină de luni, ci și modul în care împaci viața socială și cea sentimentală. Dacă apar situații problematice în aceste domenii de viață sau dacă cele două dimensiuni ale existenței tale se contrazic una pe cealaltă, ia atitudine. Nu alege între partener și prieteni.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Scorpion

Viața de familie, dar și cea profesională intră în colimatorul Lunii Pline de luni, semn că se cere ajustat mersul lucrurilor din aceste sectoare de viață, astfel încât să se deruleze în sincron și nu contra curentului. Înainte de a te ocupa de chestiunile domestice sau familiale, concentrează- te concentrezi pe cele profesionale și adu-ți aminte care sunt obiectivele tale principale!

În familie și cuplu, deși Luna Plină de luni te provoacă întâi și-ntâi să-ți regăsești direcția profesională, nu uita că te îndeamnă să procedezi în același mod și în domeniul vieții private. Fă un bilanț și vezi ce e de făcut pe mai departe. Vei reuși să îți stăpânești tenisiunile.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Săgetător

În bani și carieră, organizează-ți atent informația dacă susții examene săptămâna aceasta și abordează doar subiectele de pe ordinea de zi la întâlnirile cu asociații și/sau clienții. Luna Plină de luni se poate juca cu mintea ta într-atât de mult încât să nu mai știi nici tu ce voiai să spui!

În Familie și cuplu, pe fondul Lunii Pline de luni, poți întâmpina obstacole deloc de neglijat în comunicarea cu vecinii, frații sau surorile, dar provocările reale se arată atunci când ai de-a face cu rudele apropiate ale celui drag, cu persoanele mai în vârstă din familie sau cu apropiații din străinătate. Diferențele de mentalitate se pot adânci, relații se pot rupe.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Capricorn

Luna Plină de luni interconectează casele banilor din horoscopul tău general, cu mențiunea că efectele sale se resimt cu precădere în zona resurselor pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau de afaceri.

Discuțiile despre bani se pot înmulți pe fondul Lunii Pline de luni, iar dacă acest subiect este unul recurent între tine și partener, riscă să degenereze într-un conflict în toată regula. Poate că există diferențe în ceea ce privește aportul financiar al fiecăruia dintre voi în cuplu, dar depinde de tine să nu faci din țânțar armăsar. Discuții, ceruri.

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Vărsător

Orgoliile partenerilor de afaceri, clienților tăi riscă să se supradimensioneze odată cu Luna Plină de luni, aspect la care nu prea poți rămâne indiferent, mai ales dacă ai contribuit substanțial la ultimele realizări profesionale, dar nu ți se recunoaște aportul.

În cazul tău, este posibil ca partenerul să resimtă mai puternic decât tine influența Lunii Pline de luni. Poate că tu ești de părere că ar trebui să funcționați ca o echipă și să gândiți la unison, dar nimic nu pare să-l mai satisfacă îndeajuns pe cel drag de lângă tine. Mai mult ca sigur, nevoile sale vor reveni la normal odată cu risipirea energiilor acestui eveniment astral!

Horoscop saptamanal 21- 27 ianuarie 2019 Pești

Încurcăturile profesionale se lipsesc de tine, dat fiind ca Luna Plină de luni își exercită influența și în acest sector al vieții tale. Se pare însă că problemele serioase ar surveni în urma faptului că unii colegi de muncă n-au fost fairplay.

În a doua parte a săptămânii, devine din ce în ce mai evident faptul că tu ești jumătatea creativă a relației, iar cel drag este cea practică, fapt cu care pare să nu mai înceteze să-ți scoată ochii de joi până sâmbătă. Folosește-te de faptul că poți lasă mai ușor de la tine decât cel drag și nu da curs unor discuții care nu duc nicăieri și care ar putea naște și mai multe probleme.