De mult nu a mai fost văzută în public. Cum arată în prezent Kira, fiica lui Gică Hagi

Este fiica celebrului fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România.

Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o ţară întreagă, însă femeile din familia lor nu apar în lumina reflectoarelor atât de des precum o fac ei.

Deşi nu a mai fost văzută de mult timp în public, Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, are o carieră de invidiat.

Anul trecut, Kira s-a angajat în Beverly Hills la o companie importantă din domeniul entertainment-ului, Ownzones Media, care a dezvoltat o aplicaţie prin care furnizează conţinut digital pentru industriile de film şi televiziune.

Job-ul ei a apărut imediat după ce a studiat actoria la Academia de Teatru şi Film „New York“ din Los Angeles.

Kira Hagi vine des în România, însă nu apare în public, ea nefiind foarte activă nici pe reţelele de socializare. Recent, s-a aflat că ea va primi un rol în filmul „Între chin şi amin“, inspirat de unul dintre cele mai negre momente din istoria României: experimentul Piteşti.

„Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 de ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Piteşti, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înţeles dimensiunea acelei tragedii.

Nu sunt eu foarte verbală, dar aş vrea să le mulţumesc aici regizorului, Toma Enache, şi soţiei sale, producător şi scenarist, Cătălina Enache, actorilor şi echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie“, a scris Kira pe internet, făcând referire la filmul care va apărea în 2019.