Bianca Drăgușanu, la un pas să se mărite cu Alex Bodi! ”Din septembrie, pentru totdeauna”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează un cuplu de trei luni. Se pare că afaceristul a cucerit-o iremediabil, lucru care o aduce pe Bianca la un pas de măritiș.

Blondina l-a ales și pentru că o respectă, înțelege și iubește, lucru confirmat și de apropiații vedetei.

”Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult.

Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță”, a declarat în urmă cu ceva vreme o sursă din anturajul Biancăi.

În urmă cu o sătămână, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au aniversat trei luni de când sunt împreună, iar el, atent, a surprins-o cu un buchet de trandafiri roșii și albi, dar și cu o felicitare pe care a scris data în care și-au început dragostea, cât și cea în care au sărbătorit-o pe a treia, anume: ”1/9-1/12”.

Blondina, bucuroasă, a filmat cadourile primite de la iubit și le-a publicat și pe Instagram Stories. Iar, fiind o zi specială pentru amândoi, a atașat un mesaj la fel de special pe imagini: ”Din septembrie pentru totdeauna”.

Bianca Drăgușanu este la un pas să se mărite cu Alex Bodi!

În urmă cu o sătămână, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au aniversat trei luni de când sunt împreună, iar el, atent, a surprins-o cu un buchet de trandafiri roșii și albi

Mai mult, aceasta este clar răsfățată de afaceristul originar din Mediaș a împărtășit fiecare dar primit de la el cu admiratorii din mediul virtual.

De curând, în urma unei ședințe de shopping, vedeta s-a ales cu o geantă Prada de 2.000 de euro, o pereche de cizme de 1.500 de euro și alte câteva piese vestimentare.