Prima apariţie a Prodancei lângă Reghe după zvonurile de divorţ! Ce a spus impresara despre relaţia cu antrenorul

După ce, în urmă cu o lună, s-a zvonit foarte tare că soţii Reghecampf s-au despărţit, Anamaria nu mai pune poze cu Reghe sau nu se mai duce la soţ, basca vedetele o relaţie doar pentru a nu-şi pierde averea, ei bine, cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste bine merci departe de ochii lumii care îi arată cu degetul!

Toate bârfele au pornit, cel mai probabil, de la faptul că Prodanca a evitat în ultima vreme să îşi mai pună pe tapet viaţă privată, aşa cum o făcea în trecut!

Drept dovadă, pe reţele ei de socializare,controversată impresara şi-a postat doar imagini din locurile în care munceşte, cu jucătorii pe care îi promovează, sau cu emisiunea matrimonială pe care o moderează

Anamaria Prodan şi Reghe ignoră bârfele! ”Toate lucrurile rele s-au spus despre ei”

“Lumea este foarte rea! Prodanca este, fără discuţie, la ora actuală, cel mai de succes manager din lumea sportului cu balonul rotund mioritic şi fireşte, a atras şi foarte multă antipatie! De aici, şi răutăţile spuse la adresă ei şi a familiei!

Oricum, orice s-a zis nu a putut să o dărâme, oricât au încercat toţi, pe orice parte. Au făcut-o curvă, au făcut-o prostituată, au făcut-o în toate felurile, şi nu au reuşit să o distrugă, fiindcă nimeni nu a avut nici măcar o dovadă!

Dimpotrivă, Ana a râs şi mai tare de duşmanii ei. Din acest motiv, şi din frustrare, aceştia au scornit nişte poveşti despre ea şi despre toţi care, vezi Doamne, i-ar fi amanţi!

Nici acest lucru nu a afectat-o! Din contra, femeia se amuză. Cert este că Reghe şi Ana îşi petrec timpul împreună şi nu le pasă de nimeni şi de nimic”, au dezvăluit surse din preajma vedetei.

Pe de altă parte, dacă tot sunt curioşi oamenii în privinţa situaţiei actuale în cuplul Reghecampf, ei bine, agenta FIFA lămureşte lucrurile.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ignore bârfele şi, de mai bine de două săptămâni, cei doi se distrează maxim în Emirate! ”Ana merge mereu la plajă, apoi, împreună cu Reghe şi prietenii se distrează la câte un restaurant de fiţe,

iar pentru nu mai da curs speculaţiilor, a început să îşi şi posteze imagini cu ea şi Laur, ca doi porumbei”, au dezvaluit aceleaşi surse pentru WOWbiz.ro!