Andreea Ibacka, prima declaraţie după ce a născut o fetiţă perfect sănătoasă

Andreea Ibacka a făcut primele declaraţii după ce a devenit mamă de fetiţă. Se pare că se simte foarte bine! Prietenii deja au mers să le viziteze!

În urmă cu trei zile, Andreea Ibacka a adus pe lume o comoară, primul ei copil şi al lui Cabral. Prezentatorul TV a fost cel care a anunţat că soţia lui a născut într-un spital din Bucureşti.

Iată că acum vin şi primele veşti de la proaspăta mămică care se află încă în spital. Andreea Ibacka se simte bine, pare că deja s-a ridicat din pat şi a primit primii oaspeţi. Prietenii au văzut-o pe Petunia, au adus flori şi cele mai bune urări.

Vedeta a scris pe Instagram că e în culmea fericii, a postat şi o poză cu câteva buchete superbe de flori.

„Aşa de mult iubire în spatele acestor uşi”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka e singură în spital

Pe data de 4 decembrie 2018, Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Tăticul a fost în culmea fericirii şi a postat un mesaj emoţionant: „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).

În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!!

În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sorsa a mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele.

Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.

Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.

Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…

Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea.’

Iată că acum, la trei zile de când a venit minunea pe lume, Cabral a fost nevoit să plece din spital, probabil a avut anumite responsabilităţi. A lăsat-o pe Andreea în spital cu bebeluşul.

„Mda…şi eu sunt hai-hui prin oraş…”, a precizat el.