Ea ar fi putut ajunge Ducesă de Cambridge în locul lui Kate. Prinţul William a vrut s-o ia de sotie

Acum un mariaj fericit şi sunt părinţii a trei copii minunaţi. Totuşi, nu e pentru nimeni o surpriză faptul că William şi Kate n-au avut, dintotdeauna, o relaţie perfectă.

La un moment dat, ei s-au despărţit, iar Prinţul Marii Britanii s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Presa tabloidă din Marea Britanie a titrat, de-a lungul anilor, mult despre Isabella Calthorpe. Şi deşi acum nu mai prezintă niciun pericol, Isabella a fost singurul obstacol a lui Kate, chiar aceasta recunoscând-o drept ”singura femeie care m-ar putea face geloasă”.

Asta şi pentru că de când s-au întâlnit, William a fost cucerit de această tânără aristocrată, model şi actriţă. Totuşi, momentul în care William a dat frâu sentimentelor faţă de ea a coincis cu pauza din relaţia cu Kate, din 2017.

Chipurile, atunci, Prinţul Marii Britanii şi Isabella Calthrope şi-ar fi consumat idila, aducându-l pe William în pragul de a o cere în căsătorie.

Din fericire pentru Kate, Isabella Calthorpe i-a refuzat nenumăratele cereri în căsătorie ale lui William, motivând că rolul la Palat nu i se potriveşte şi că o relaţie cu el i-ar fi umbrit cariera de actriţă pe care avea de gând s-o urmeze.

Totuşi, când Kate şi William s-au împăcat, în acelaşi an, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, cea care avea să fie astăzi Ducesă de Cambridge i-ar fi interzis iubitului ei s-o mai contacteze ori să relaţioneze vreodată cu Isabella Calthorpe.

Ba chiar în scenă a intrat şi Carole Middleton, care i-ar fi zis lui William să-i pună pe deget un inel fiicei sale cât mai curând. Ceea ce s-a şi întâmplat, însă trei ani mai târziu, în 2010.

sabella Calthorpe (38) este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon. Isabella s-a căsătorit cu moştenitorul Sam Branson (33).